GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Un tren de l'R15 s'atura a les Borges del Camp per l'actitud agressiva de dos passatgers

Els homes viatjaven sense bitllet i no s'han volgut identificar | El revisor ha aturat el comboi i ha alertat els Mossos d'Esquadra
Imatge de l'interior d'un tren de Rodalies de la sèrie 447 | Twitter / @montsecastella

 

 

El tren de l’R15 de les 8.43 hores amb sortida des de l’Estació de França i destí Madrid s'ha aturat forçosament avui dimecres, 1 de gener, a l’estació de les Borges del Camp, a la comarca del Baix Camp.

 

L’aturada, precisament, ha estat causada per les actituds incíviques de diversos passatgers a l’interior del comboi. Tal com ha informat Renfe a TarragonaDigital, es tracta de dos viatgers amb actitud molt agressiva, que viatjaven sense bitllet i que s'han enfrontat verbalment amb el revisor.

 

Els homes, que anaven beguts, no s'han volgut identificar i l'interventor del tren ha hagut de parar la formació i avisar els Mossos d'Esquadra. La policia catalana, davant de la conducta dels homes, ha demanat més reforços i, finalment, se'ls han endut a comissaria per tal d'identificar-los. 

 

 

Demores al servei

Aquests fets, evidentment, han provocat unes demores al servei que han superat la mitja hora.

 

 

 

També et pot interessar