L'acte heroic de tres menors que evita un atropellament del tren a Reus

Un home s'havia tirat a les vies del tren

Actuació heroica de tres adolescents a la ciutat de Reus. Els fets es remunten a la mitjanit del vuit de març, quan en una zona pròxima del campus Bellissens de la Universitat Rovira i Virgili, un home, d'aproximadament 40 anys, tenia la intenció de tirar-se a les vies del tren, segons explica el 'Diari de Tarragona'. Finalment, ho va fer i els joves, van actuar ràpidament i van evitar l'atropellament d'algun comboi a l'home.

 

 INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les notícies de Tarragona! El grup us encantarà: us informareu i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

 

Eviten l'atropellament

El servei d'emergències va rebre l'avís dels joves als voltants de la mitjanit del passat diumenge, 8 de març. L'alerta era perquè hi havia un home que volia tirar-se a les vies del tren a la ciutat de Reus.

 

Els Mossos d'Esquadra, la Guàrdia Urbana de Reus i una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) van arribar al lloc dels fets quan, l'home s'havia tirat i tres joves, d'entre 15 i 17 anys, segons el citat mitjà, l'estaven immobilitzant fins a l'arribada del servei d'emergències. Abans, però, van intentar evitar que ho fes, però no ho van aconseguir.

Més notícies de la categoria Successos