Dos detinguts Tarragona i un a Reus en ser enxampats trencant el confinament

S'han denunciat 228 persones al Camp de Tarragona l'Ebre
El control dels Mossos d'aquest divendres a l'N-340 a l'Arrabassada, a Tarragona | mossos d'esquadra

 

Els Mossos d'Esquadra han detingut en les darreres hores tres persones a les comarques de Tarragona, en el marc del control de seguiment del confinament. A més, aquest dijous, 19 de març, els Mossos van aixecar un total de 226 actes a persones que no respectaven el confinament, 176 al Camp de Tarragona i 52 a les Terres de l'Ebre.

 

D'altra banda, la Guàrdia Urbana de Tarragona va denunciar 45 persones durant aquest dijous per incomplir les indicacions de confinament.

 

En dues identificacions diferents a Tarragona es van detenir dues persones per desobediència greu als agents de l'autoritat en relació amb l'aplicació del decret d'estat d'alarma. Hi ha un tercer detingut, en aquest cas a Reus, perquè durant la identificació a un grup de persones que hi havia a la via pública trencant el confinament sense justificació, li va saltar que tenia un requeriment policial de detenció per un robatori amb força. 

 

 

Així doncs, el balanç dels Mossos d'aquest dijous és de 176 denúncies i 3 detinguts. La policia catalana recorda que  està fent controls arreu del territori per controlar que es compleixen les mesures de confinament.

Més notícies de la categoria Successos