A presó dos dels detinguts per un robatori violent a Coma-ruga

També havien sostret diversos telèfons mòbils d'una botiga del centre de la ciutat

ACTUALITZACIÓ 18/06/2020  ales 19.00 hores

Els Mossos d'Esquadra han informat que dos dels detinguts aquest dijous per un robatori violent a Coma-ruga han ingressat a presó aquest divendres.

NOTÍCIA 18/06/2020

Els Mossos d'Esquadra han donat noves informacions sobre la detenció de tres homes al centre del Vendrell que va tenir lloc aquest passat dimarts 16 de juny. Segons la policia catalana, els tres detinguts —que tenen entre 18 i 25 anys i són de nacionalitat marroquina— estan acusats d'un delicte de robatori amb violència i danys, que va tenir lloc el 2 de juny a Coma-ruga.

Robatori amb agressió

Aparentment, els tres nois —i un quart que no ha pogut ser trobat— van entrar al domicili de Coma-ruga per agredir un home al qual buscaven. Tot i que un cop dins de la casa van veure que l'home no hi era, sí que van colpejar una altra persona que van trobar a l'interior amb objectes contundents. Després, van aprofitar per robar diversos objectes de valor del domicili, que van deixar totalment destrossat.

Els Mossos van iniciar una investigació que els va permetre identificar els quatre autors de l'atac, que eren quatre joves amb nombrosos antecedents policials que vivien en dos pisos ocupats del centre del Vendrell. L'operatiu del passat dimarts va permetre detenir tres d'aquestes persones, a més de localitzar nombrosos objectes robats, entre ells, onze telèfons mòbils que havien sostret d'una botiga del centre de la ciutat poc abans.

Cerca del quart autor

A més dels detinguts, als dos domicilis hi havia altres joves que, suposadament, volien adquirir els aparells acabats de robar. Els Mossos mantenen la investigació per trobar el quart autor, que ha fugit del Vendrell. Dos dels detinguts, majors d'edat, passaran en les pròximes hores a disposició judicial, mentre que el tercer, que era menor d'edat quan va cometre el robatori, va passar a disposició de la Fiscalia de menors, que ha ordenat el seu ingrés a un centre de menors.

"La 'nova normalitat' de sempre: Retards de bon matí a Rodalies" "Un dependent denuncia un atracament a la seva botiga a l'Ebre i acaba ell detingut"