Tres patrulles dels Mossos d'Esquadra, de nit a Torreforta

Nou episodi violent a Torreforta: Diversos trets contra un bar-restaurant a la plaça de García Lorca

Els fets es van produir cap a quarts de dotze de la nit | Els Mossos van trobar-hi beines a terra i, apunten, no seria el primer atac contra aquest establiment

Reguitzell d’incidents violents i episodis d’inseguretat als barris de ponent de la ciutat de Tarragona. Durant la nit d’ahir dimarts, 22 de desembre, els veïns de la plaça de García Lorca, al barri de Torreforta, van alertar els Mossos d’Esquadra sobre diverses detonacions a la zona. Els fets, precisament, es van produir cap a quarts de dotze de la nit i la policia catalana va enviar-hi, immediatament, tres patrulles.

📲TENS TELEGRAM? Afegeix-te gratis al nou canal de Tarragona Digital: les millors fotos i vídeos, últimes hores i ara també pots comentar. CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Atacs, reiterats, contra un establiment

Tal com han confirmat els Mossos d’Esquadra a TarragonaDigital, al punt de l’incident s’hi van localitzar diverses beines d’arma de foc  i es van observar diferents impactes de projectils a la façana d'un bar-restaurant de la zona. Fonts de la policia catalana han explicat a aquest mitjà que, més enllà de les evidències d’aquesta nit, també es van observar a la cara exterior de l’establiment orificis de trets anteriors, perpetrats un altre dia.

Alhora, i segons testimonis recollits pels Mossos, durant la nit d’ahir dimarts s’hauria detectat un individu, ben tapat i amb roba fosca, que fugia corrents de la zona. Ara mateix, els Mossos d’Esquadra tenen una investigació en marxa, a l’espera de noves informacions i més detalls.