Far de Torredembarra al fons i línia del litoral torrenc.

Troben un cadàver flotant a prop del far de Torredembarra

Dos pescadors que estaven al far han vist el cos

Estranya situació que s'han trobat dos pescadors  aquesta tarda a Torredembarra. Mentre estaven al precipici del far del municipi del Baix Gaià han vist un cadàver flotant a uns 100 metres de la costa torrenca, segons explica el Diari de Tarragona. 

📲TENS TELEGRAM? Afegeix-te gratis al nou canal de Tarragona Digital: les millors fotos i vídeos, últimes hores i ara també pots comentar. CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

En donar-se l'avís de la troballa, Salvament Marítim ha activat l'embarcació LS Calipso amb gent de la Creu Roja. Aquesta ha anat fins al lloc per a recuperar el cos, mentre agents de la Policia Local de Torredembarra s'ha desplaçat fins a la zona. 

Els fets han succeït a tres quarts de quatre de la tarda i, poc després, el Servei Marítim de la Guàrdia Civil ja havia rescatat  el cadàver  i l'havia portat fins al port de Torredembarra. La Policia Judicial s'encarregarà de la identificació de la persona i saber si es tracta d'un accident o una mort violenta, segons informa el citat mitjà.