Un jove sense sostre trobat sense vida en una barraca de Tarragona

Uns ciutadans polonesos alertaven la Guàrdia Urbana de Tarragona
Troben un cadàver a Tarragona | TarragonaDigital

 

Els insistents escarafalls d'unes persones van fer que la Guàrdia Urbana de Tarragona s'aturés a l'altura de la plaça d'Europa de la ciutat. El motiu era clar: la troballa d'un cadàver a la zona de l'aparcament d'Horta Gran, segons informa el Diari de Tarragona.

 

 INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les notícies de Tarragona! El grup us encantarà: us informareu i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

 

Un sense sostre mort en una barraca

Els fets succeïen aquest dijous, a primera hora del matí. Uns ciutadans, d'origen polonès, van alertar la Guàrdia Urbana de Tarragona per informar de la possible mort d'un sense sostre en una barraca, a la zona de l'aparcament d'Horta Gran.

 

Donada la situació, es van desplaçar fins a la zona on es trobava el cadàver, avisant, alhora, al Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i els Mossos d'Esquadra, els quals van certificar la mort de la persona i es van fer càrrec del cas. 

 

Segons explica el citat mitjà, el cadàver correspon a un jove sense sostre de 23 anys, també d'origen polonès, que hauria mort per causes naturals, ja que no presentava cap signe de violència.

Més notícies de la categoria Successos