Imatge d'un guàrdia civil davant del cotxe patrulla

Troben un cadàver amb signes de violència al riu Ebre al seu pas per Campredó

Va ser localitzat dissabte passat, 9 de febrer

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

Macabra troballa al riu Ebre la tarda de dissabte passat, 8 de febrer. Una persona va trobar el cos sense vida d'un home al tram del riu que passa pel terme de Campredó, pertanyent a Tortosa, al Baix Ebre. Segons informa el 'Diari de Tarragona', l'home va localitzar el cadàver al riu i de seguida va donar l'avís al telèfon d'emergències 112. El cadàver trobat seria el d'un home d'entre 40 i 50 anys, i presentava diversos signes de violència diferents parts del cos. 

La Guàrdia Civil es fa càrrec del cas, ja que és qui té competència en els temes judicials del tram de l'Ebre entre Tortosa i la seva desembocadura. Així doncs, s'ha iniciat una investigació per identificar el cos sense vida de l'home, i poder determinar quines van ser les causes de la seva mort, que hauria sigut violenta a jutjar per les ferides trobaves per tot el cos. De moment, el cas està sota secret d'actuació decretat pel jutjat de Tortosa.