Dos agentes de los Mossos d'Esquadra.

Troben dos cadàvers momificats en un pis del carrer de Cambrils, a Salou

Són els cossos d'un home i una dona, de 71 i 76 anys | Faria més de sis mesos que són morts, aparentment, per causes naturals

Localitzats dos cadàvers en un pis del carrer de Cambrils, a Salou (Tarragonès). Segons apunten els Mossos d'Esquadra, les víctimes haurien mort fa més de mig any, abans del confinament, i les primeres investigacions descarten qualsevol acció violenta o criminal. L'immoble, precisament, estava tancat i els veïns de la finca no sabien res dels inquilins des de feia mesos.

Avui dijous, 13 d'agost, alertada sobre aquesta desaparició, la Policia Local de Salou ha informat els Mossos d'Esquadra, que han acudit al lloc dels fets al voltant d'un quart de cinc de la tarda. Els Bombers de la Generalitat, requerits per la policia catalana, també s'han desplaçat fins a l'habitatge i hi han pogut accedir a través d'una finestra.

Les víctimes, dues persones grans

A l'interior del pis, els agents policials hi han trobat els cossos d'un home i una dona, de 71 i 76 anys, respectivament, en estat de momificació. Ara, els Mossos d'Esquadra investiguen el cas i tot apunta a una mort biològica.


Comentaris