Gossos abandonats.

Troben onze cadells de gos abandonats en un contenidor a Riudoms

Actualment estan en acollida però es busquen adoptants

L'entitat Nou Refugi Baix Camp, que recull animals abandonats en aquesta comarca, va comunicar un nou cas que indigna. Divendres a primera hora van fer un comunicat a la seva pàgina de Facebook on explicaven que unes persones havien donat un avís en trobar-se molts cadells abandonats al terme municipal de Riudoms. Els gossos, de pocs mesos de vida, estaven espantats i sols i les persones que els van trobar només en van poder agafar 6, ja que la resta es van amagar per por.

Tanmateix, des de l'entitat no van voler deixar la resta dels cadells allí i durant la nit unes voluntàries de SOS Can&Cat van tornar als contenidors on havien estat vistos per acabar de recollir la resta. En total eren 11 cadells de gos, 10 dels quals femelles i un mascle. Tot i que en un primer moment van fer una crida per intentar trobar acollida per a ells, en aquests moments ja està resolt i fins i tot han rebut diverses peticions d'adopció

Aquestes adopcions, però, hauran d'esperar fins que puguin ser portats al veterinari per saber el seu estat de salut, ja que en el moment en què els van recollir estaven molt dèbils i plens de paràsits.

Els cadells van ser abandonats al costat d'uns contenidors a Riudoms, ja que la mare no va ser vista en cap moment, i des del Nou Refugi Baix Camp demanen que si algú va veure alguna cosa es posi en contacte amb ells per poder denunciar el cas trucant al 636 579 473.


Comentaris
Conchi
Que las señoras del refugio no pierdan el tiempo y llamen a Dani Rubio para que les publique las fotos en su super web y problema solucionado.
Joan Rofes
Mentre el regidor Rubio fa reportatges gratis per la empresa que fa negoci recollint gossos Última Llar, aquestes pobres senyores voluntaries, UN DIA FESTIU, PATEIXEN RECOLLINT AQUESTS POBRES ANIMALS I ES FAN CÀRREC D'ELLS SENSE REBRE RES A CANVI. LA MEVA ADMIRACIÓ PER AQUESTES VOLUNTÀRIES I MOLTES MÉS QUE ES DEIXEN LA PELL I PATEIXEN EL QUE NO US IMAGINEU PEL BENESTAR ANIMAL.