Federico Andrés, desaparegut a Roda de Berà

Troben el cos sense vida de Federico Andrés, desaparegut a Roda de Berà

El jove de 32 anys va desaparèixer el diumenge 29 de novembre

Els Mossos d'Esquadra han confirmat els pitjors presagis d'en Federico Andrés, desaparegut el diumenge 29 de novembre, a Roda de Berà. Segons ha informat la policia catalana, el jove de 32 anys ha estat trobat sense vida. El passat dissabte 5 de desembre es va trobar el cos sense vida d'un home al camí que va fins a la Pedrera de l'Elies, al municipi del Baix Gaià.

El dispositiu de recerca on van participar més de 50 efectius, mitjans aeris i la unitat canina, va durar unes 60 hores, moment en què es va desmuntar el dispositiu, ja que no es van trobar proves. Van participar Mossos d'Esquadra, Policia Local de Roda de Berà, Bombers de la Generalitat i Protecció Civil.

El passat 5 de desembre van trobar un cos a Roda

Diverses persones que passejaven pel camí que va fins a la Pedrera de l'Elies del municipi de Roda de Berà, travessant l'autopista AP-7, van localitzar el cos sense vida d'un home d'entre 30 i 40 anys el passat 5 de desembre. En aquell moment, no es va confirmar si era el cos del Federico Andrés.

Els Mossos d'Esquadra van rebre l'avís a mig matí i fins al lloc també van anar-hi efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Després de les primeres investigacions van apuntar que es tractaria d'un suïcidi

📲TENS TELEGRAM? Afegeix-te gratis al nou canal de Tarragona Digital: les millors fotos i vídeos, últimes hores i ara també pots comentar. CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

60 hores de recerca

Des del moment de la denúncia de la desaparició el dilluns 30 de novembre, el municipi de Roda de Berà es va mobilitzar per trobar Federico Andrés. Una quarantena d'efectius de la Policia Local, Mossos d'Esquadra, Bombers de la Generalitat i Protecció Civil es van mobilitzar per localitzar-lo. 

L'endemà, es van incorporar mitjans aeris i gossos sobre el terreny per ampliar la recerca. El 2 de desembre, tal com informava l'Ajuntament de Roda de Berà, es desmuntava el dispositiu davant la manca de proves després de 60 hores de recerca pel municipi. 


Comentaris