Troben el cos d'un home d'avançada edat en un pis del carrer València de Salou

Els Mossos d'Esquadra han anat al lloc dels fets per investigar el cas
Els Mossos d'Esquadran han anat al lloc dels fets. | Àngel Ullate
 

Macabra troballa dels Mossos d'Esquadra aquest matí de dimarts, 7 de juliol, a Salou. La policia catalana ha confirmat a TarragonaDigital que han trobat el cadàver d'una persona que «faria bastant temps que està morta» en un habitatge del carrer València, de Salou. El cos de Mossos d'Esquadra ha rebut l'avís aquest matí, a dos quarts d'onze, i fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat diverses patrulles. Un familiar del difunt, que feia temps que no el veia, havia fet el crit d'alerta.

L'escenari que s'han trobat, tant els agents dels Mossos d'Esquadra com la persona que ha fet la descoberta del cadàver, ha sigut dantesc. El cos del difunt es trobava, segons fonts consultades, al dormitori, tirat a terra i entre moltíssima brutícia. De fet la brutícia i l'acumulació de brossa, com per exemple orinals plens, han fet sospitar que l'ancià traspassat patia algun trastorn, com ara la síndrome de Diògenes. 

"Nou cop contra la droga, ara a Riudoms: la factura de la llum que destapa una plantació" "A presó els violents lladres de l'estrebada que tenien atemorida la gent gran a TGN"