La Guàrdia Urbana de Tarragona i el SEM al carrer Reding de Tarragona on han trobat la persona morta a casa seva.

Troben una persona morta a casa al carrer Reding de Tarragona

Fins al lloc dels fets han anat el SEM, els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana de Tarragona

La presència de les ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), Guàrdia Urbana de Tarragona i Mossos d'Esquadra al carrer Reding de Tarragona ha creat alarma al centre de Tarragona. El motiu de l'activació dels serveis d'emergència ha estat la mort d'una persona a casa seva.

Un familiar que li portava menjar s'ha trobat el cadàver

El servei d'emergències ha rebut l'alerta quan faltaven cinc minuts per tres quarts de dues de la tarda d'aquest divendres, 27 de desembre. El motiu de l'alerta ha estat la troballa d'una persona morta a casa seva, situada al carrer Reding, a l'alçada de la travessia amb el carrer de Fortuny.

Segons han informat els Mossos d'Esquadra a aquest mitjà, un familiar portava habitualment menjar a la casa d'aquesta persona, quan s'ha trobat el cos sense vida. La policia catalana ha informat que no hi ha indicis de criminalitat i la mort hauria estat per causes naturals. 

Fins al lloc de l'incident s'han desplaçat tres ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i patrulles dels Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana de Tarragona, fins al moment d'aixecament del cadàver. 


Comentaris