Façana de l'Ajuntament de Tarragona, a la plaça de la Font

Troben un rusc d'abelles a l'interior d'una paret de l'Ajuntament de Tarragona

Cinc dotacions s'han desplaçat per un incendi en una cuina del carrer Joan Baptista Plana

Els Bombers de la Generalitat s'han hagut de mobilitzar, almenys, dues vegades durant el matí a la ciutat de Tarragona. En una d'elles, poc abans de les 12, han anat fins a la plaça de la Font, en concret, a l'Ajuntament de Tarragona per realitzar una actuació i, poc abans de la una, al carrer de Joan Baptista Plana per un incendi.

Les abelles s'instal·len a l'Ajuntament de Tarragona

Els Bombers han desplaçat dues dotacions fins a un pati interior de l'edifici de l'Ajuntament de Tarragona després de la troballa d'un rusc d'abelles. Aquest es trobava en un forat d'una paret de l'edifici, fet que ha impedit l'extracció. Per aquest motiu, s'ha deixat una caixa per intentar que les abelles accedeixen al seu interior i, així, poder retirar-les. 


Des de l'ajuntament se sol·licitarà un apicultor professional per a retirar el rusc i un constructor per reparar el forat on es troben les abelles.

Foc en una cuina

Quan faltaven cinc minuts per a la una en punt, s'ha rebut l'alerta d'un foc en una cuina al carrer Joan Baptista Plana de Tarragona. Els Bombers han desplaçat cinc dotacions fins al lloc de l'incident i ha estat la mateixa mestressa que ha alertat de l'incendi de l'extractor de la seva cuina. 

En trenta minuts els bombers han apagat les flames que afectaven la cuina tarragonina i han ventilat l'immoble. Afortunadament, no hi ha hagut cap persona ferida.