Pla general d'un vehicle dels Mossos d'Esquadra sortint dels jutjats de Tarragona

Un veí de Vila-seca ingressa a presó per robar amb violència collarets a dones grans

Els fets s'havien denunciat durant l'agost i el setembre a Salou i Tarragona

Els Mossos d'Esquadra van detenir aquest dilluns un home de 38 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Vila-seca, com a presumpte autor de tres robatoris amb violència. Els fets es van produir entre l'1 d’agost i el 30 de setembre, dos a Salou i un Tarragona. L'home s'havia apropat a les víctimes pel carrer, totes senyores grans, i amb un gest ràpid, els va agafar el collaret d'or, que els arrencava d'una estrebada.

Els tres robatoris es van produir en la mateixa franja horària del migdia quan les víctimes estaven a la via pública. El detingut, amb diversos antecedents per robatoris violents, ha passat a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Tarragona i s'ha decretat el seu ingrés a presó.

Una patrulla de Salou que feia prevenció de furts i robatoris per la localitat va aturar un vehicle que circulava a més velocitat de la permesa. L'actitud nerviosa del conductor va alertar els Mossos, que el van identificar. Es tractava d'un home amb antecedents policials per robatoris amb violència per estrebades.

Amb aquesta informació, els investigadors van poder relacionar l'home amb les tres estrebades investigades que s'havien denunciat a l'agost i al setembre i aquest dilluns a la tarda van detenir-lo a Tarragona.


Comentaris