Els veïns i veïnes d’Alforja alerten de l’augment de robatoris i actes vandàlics al poble

Alguns dels afectats es reuniran aquest dimecres a la tarda amb l’alcalde, Joan Josep Garcia, per tractar el tema i demanar mesures extraordinàries de seguretat
Un grup de veïns es reunirà aquesta tarda amb l'alcalde, Joan Josep Garcia, per demanar mesures extraordinàries de seguretat | Cedida

Aquest dilluns 6 de gener, dia de Reis, diversos veïns i veïnes d’Alforja van patir el trencament dels vidres dels seus vehicles. Els afectats expliquen que aquest no és un cas aïllat i que en les darreres setmanes s’han produït diversos actes vandàlics similars i robatoris a cases del poble. De fet, una afectada assegura a TarragonaDigital que, a banda de patir el trencament del vidre lateral del seu cotxe, el passat 31 de desembre li van intentar força el pany de casa, tot i que no ho van aconseguir.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

Per aquest motiu, un grup de veïns i veïnes afectats es reunirà aquest dimecres a les 16.00 hores de la tarda amb l’alcalde, Joan Josep Garcia, per tractar el tema i demanar mesures extraordinàries de seguretat. La trobada tindrà lloc a l’Ajuntament.

"🔥Encén foc en un caixer de Montblanc per escalfar-se i acaben intervenint els bombers" "🚨 Roben un cotxe i fan derrapades i condueixen perillosament a La Pineda"