El Vendrell incrementa la presència policial al centre davant l'onada de robatoris

L'últim ha tingut lloc a una botiga de telefonia

L'Ajuntament del Vendrell ha anunciat que reforçarà la presència policial als carrers del centre de la ciutat durant les pròximes nits, per l'onada de robatoris a comerços que ha tingut lloc les últimes setmanes. D'aquesta manera, hi haurà patrulles a peu de la policia local que estaran de manera fixa recorrent la zona comercial, on s'han produït la majoria d'aquests robatoris.

Rebenten l'aparador d'una botiga de telefonia

L'últim robatori amb violència a un comerç va tenir lloc la nit d'aquest dissabte 11 de juliol, al carrer Alt. Els lladres van rebentar l'aparador d'una tenda de telefonia per accedir a l'interior. És el mateix mètode que una setmana abans havien fet servir per robar a una botiga de roba del carrer d'Àngel Guimerà. Abans d'això, ja havien robat a una ferreteria i a una botiga d'informàtica, tot en un mes

Davant aquesta preocupant situació, l'Ajuntament vol reforçar la presència de policia als carrers comercials del centre, per evitar més casos similars. Aquesta onada de robatoris a comerços és molt similar que la que es va patir a Calafell a principis d'aquest any.

"Urgent: Perillós incendi forestal a tocar de diverses cases, entre Calafell i Cunit" "Ara mateix: Incendi en una casa a la Part Baixa de TGN"