ÚLTIMA HORA

Localitzen el cos sense vida de Jesús Pinto Silva, desaparegut a Reus des del 20 de setembre

El Vendrell tanca l'accés a un pàrquing de nit per evitar 'botellons'

Veïns de la zona han emès diverses queixes els últims dies

L'Ajuntament del Vendrell ha anunciat que tancarà cada nit l'accés al pàrquing del Club d'Esports Vendrell per evitar que s'hi facin més 'botellons'. Així ho ha anunciat el mateix alcalde, Kenneth Martínez, a través de les xarxes socials, apuntant que l'accés al pàrquing restarà tancat entre les deu del vespre i les set del matí.

Soroll i brutícia

Aquesta mesura es pren després que diversos veïns de la zona haguessin emès queixes els últims dies pels 'botellons' que s'hi feien a altes hores de la nit, una pràctica que està prohibida a l'espai públic. A més dels problemes de soroll que això genera, cada matí queden moltes restes d'ampolles i residus a terra.

El consistori posarà unes tanques provisionals, abans d'instal·lar un sistema definitiu, i també s'han posat uns nous senyals on s'informa que l'accés al recinte està prohibit de nit. Des de l'Ajuntament recorden que aquestes trobades suposen un alt risc de contagi de la Covid-19, raó per la qual s'han prohibit a tot el país. El Vendrell ha patit problemes similars en altres zones del municipi, com les Madrigueres.

"De rècord: Un radar a l'AP-7 de TGN caça la velocitat més alta mai vista a Catalunya" "Última hora: Mor un home en una platja de la costa tarragonina"