Captura del vídeo de l'agressió a un revisor a l'estació de Cambrils

Un jove agredeix brutalment un revisor a l'estació de Cambrils

L'agressor estaria drogat i hauria llençat pedres contra el revisor

Nova agressió a un revisor de la línia ferroviària del Camp de Tarragona. Segons ha avançat 'Helpers BCN', una plataforma de seguretat ciutadana, un jove hauria agredit amb pedres a un revisor a l'estació de Cambrils. L'autor de l'agressió seria un jove de nacionalitat marroquina que hauria consumit drogues

La plataforma ha difós un vídeo on es pot observar el revisor del tren estès a terra, estabornit per l'agressió. Després de caure a terra, alguns passatgers, i també un vigilant de seguretat, l'ajuden a aixecar-se. Mentrestant, el revisor crida i assenyala el lloc per on ha fugit l'agressor.

'Helpers BCN' ha difós el vídeo acompanyat de la descripció de l'agressor i l'agressió comesa. Segons apunten, es tracta d'un «noi jove marroquí» que «anava molt drogat» i que ja havia amenaçat diversos passatgers abans d'agredir el revisor, a qui atacar «llençant-li pedres». De moment, es desconeix si el revisor ja ha presentat una denúncia als Mossos d'Esquadra.

Nova agressió a un revisor de tren a Tarragona

Aquesta és una de les nombroses agressions que els revisors dels trens de la xarxa de Rodalies denuncien de tant en tant. El passat mes de maig es va viure un episodi semblant a l'altura d'Altafulla. Un individu va agredir el revisor d'un tren de la línia R16, provocant-li contusions i talls al cap. L'agresor va aconseguir fugir del lloc a través de la finestra d'emergència, que va trencar amb el martellet del vagó. A continuació, el revisor va haver de ser traslladat a l'hospital. Segons sembla, l'agressió hauria sigut desencadenada després que el revisor li demanés el bitllet a l'individu i aquest, que no en portava, es negués a pagar-lo. 


Comentaris