Crema un vehicle abandonat al recinte d'una nau industrial a la carretera de Montblanc de Reus

Els Bombers i la Guàrdia Urbana de Reus han anat fins al lloc de l'incendi
Es crema un vehicle abandonat en una nau industrial | TarragonaDigital

Una gran columna de fum negre ha cridat l'atenció als vehicles que circulaven per la carretera de Montblanc a la ciutat de Reus. En una nau industrial, la qual està abandonada, segons informen els Bombers de la Generalitat, s'ha començat a cremar un vehicle, que està en la mateixa situació que el recinte on està estacionat. 

El servei d'emergències ha rebut l'avís de l'incendi a les 15.22 hores d'aquest dilluns i, fins al lloc on s'estava cremant el cotxe hi ha anat una dotació de Bombers. També hi ha anat la Guàrdia Urbana de Reus. 

El foc que hi ha hagut a la carretera de Montblanc a la capital del Baix Camp ja ha estat controlat perls Bombers de la Generalitat.

Incendi forestal a la Ribera d'Ebre

A la mateixa hora que l'incendi de Reus n'hi havia un de vegetació a la Ribera d'Ebre, en concret, al terme municipal d'Ascó. A causa del foc, els Bombers de la Generalitat han hagut de fer un gran desplegament amb set dotacions terrestres i tres aèries, les quals estan treballant per extingir les flames.

Segons informen els Bombers, un dels flancs ha arribat fins a la carena i l'altre ha quedat aturat per un camp d'oliveres. L'afectació principal que està causant el foc al municipi riberenc és agrícola i forestal.

"Important: Detenen la lladre de gent gran de Constantí, amb nombrosos antecedents" "Rescaten un veler a la deriva amb 5 persones a Tarragona"