Nit caòtica a Torredembarra: Dues detencions, agressions i desallotjament del Port esportiu

Es van produir dues detencions i l'aixecament d'actes administratives en dos locals d'oci nocturns
Els incidents van succeir al Port de Torredembarra | Google Maps

La nit del 28 de juny va ser bastant moguda al municipi de Torredembarra, en concret, a la zona del Port on es van desenvolupar diversos incidents i es va requerir la presència de la Policia Local i de patrulles dels Mossos d'Esquadra. La nit, segons informacions de la policia catalana, es va tancar amb l'aixecament d'actes administratives en dos dels locals que van ser inspeccionats, així com la identificació d'algunes persones. D'altra banda, va haver-hi dues detencions

Segons informacions de la Policia Local de Torredembarra, es va haver de desallotjar al voltant de 300 persones que estaven a la zona. Així mateix, es van denunciar baralles de joves, probablement sota els efectes de begudes alcohòliques i altres substàncies.

Aquesta setmana tindrà lloc una taula de coordinació operativa entre caps de policies locals i Mossos d’Esquadra i el 13 de juliol, una sessió de la Junta Local de Seguretat de Torredembarra. A més, la Policia Local de Torredembarra intensificarà els seus esforços en evitar el 'botellón', especialment a la zona del port i la del Roquer.

Caos al Port de Torredembarra

El servei de seguretat del Port de Torredembarra va ser el responsable de requerir la presència policial a la zona, ja que s'estava vivint una situació difícil. Per aquest motiu, els Mossos d'Esquadra hi van desplaçar unitat dels ARRO i, després, de la Unitat de Seguretat Ciutadana fins al lloc on hi havia l'incident. 

Segons explica la policia catalana a TarragonaDigital, des del servei de seguretat es va demanar el seu suport. A fora de locals d'oci, hi havia diverses persones practicant 'botellón', sense respectar les distàncies de seguretat per la Covid-19.

A més, s'estava desenvolupant una baralla entre diverses persones. Així mateix, aquests van protagonitzar intents de realitzar danys a vehicles que hi havia per la zona, així com alguns cotxes policials. A causa d'aquests incidents, es van identificar diversos individus. Un d'ells, a més, va donar dades falses quan se l'intentava identificar i, en comprovar-ho, es va detectar que tenia ordres de cerca, detenció i ingrés a la presó per un robatori amb violència i un robatori amb força. Així mateix, se'n va detenir un altre jove amb domicili a Torredembarra, el qual s'havia discutit amb un amic i no volia marxar. La detenció es va produir en comprovar que tenia dues ordres de cerca i detenció.

D'altra banda, també es van aixecar actes policials i inspeccionar dos dels locals d'oci nocturn que estaven oberts a aquelles hores de la matinada. Els cossos de seguretat van estar treballant a la zona fins a les sis de la matinada del diumenge 28 de juny.

  

 

Baralles i agressions

Aquests actes viscuts a Torredembarra, segons usuaris de Twitter, van ser causats a partir d'un macro 'botellón' organitzat a l'entrada del Port torrenc. En el transcurs d'aquest esdeveniment il·legal, va haver-hi diverses agressions i, fins i tot, a un menor de 14 anys el van agredir entre 12 persones per robar-li el telèfon mòbil que portava a sobre. També es va haver d'evacuar en ambulància un jove el qual havia rebut un cop d'ampolla a la cara.

"Aquesta matinada: Robatori amb força al centre de Reus" "Constantí en alerta: Preocupació veïnal pels últims actes incívics"