Imatge de la Guàrdia Urbana i els Mossos al lloc dels fets, aquesta matinada a Bonavista

Xoca contra diversos cotxes aparcats a Bonavista i fuig del lloc abandonant el seu vehicle

El conductor ha abandonat el seu propi vehicle, al mig del carrer amb les portes obertes

Xoca contra diversos cotxes estacionats i fuig deixant el seu turisme abandonat al lloc dels fets. Això és el que ha passat la matinada d'aquest dissabte, 10 d'octubre, al barri de Bonavista de Tarragona. Segons han confirmat els Mossos d'Esquadra, al voltant de les tres de la matinada van rebre l'avís del succés.

Un conductor que circulava pel barri tarragoní de Bonavista havia topat accidentalment contra diversos cotxes que estaven aparcats al carrer, provocant greus danys en més d'un vehicle. El conductor, però, en comptes de quedar-se al lloc i trucar als serveis d'emergència, ha sortit del seu vehicle i ha marxat del lloc, abandonant-lo. El seu turisme ha quedat al mig del carrer amb totes les portes completament obertes i sense ningú a l'interior. 

Els veïns han donat l'avís als serveis d'emergència i una patrulla de la Guàrdia Urbana de Tarragona i una dels Mossos d'Esquadra s'han desplaçat fins al lloc dels fets. Un cop allà, mentre els agents de policia duien a terme les tasques administratives per identificar el vehicle i poder trobar així el seu propietari, ha aparegut finalment el conductor, que ha tornat al lloc.

Segons han denunciat alguns veïns, el cotxe en qüestió, juntament amb alguns altres, feia hores que es dedicaven a circular a gran velocitat pels carrers del barri tal com si fos un ral·li. La Guàrdia Urbana tarragonina s'ha fet càrrec del cas.