Un total de 202 parades ompliran Tarragona per la Diada de Sant Jordi

El gruix de l’activitat es concentrarà a la Rambla Nova
Adults i infants a una parada de llibres | Cedida

 

La ciutat de Tarragona gaudirà de 202 parades al carrer pel dia de Sant Jordi. Aquestes aniran destinades a la venda de llibres, flors i articles relacionats amb la festivitat. El gruix de l’activitat de la jornada es concentrarà —com és habitual— a la Rambla nova, la qual comptarà amb la concentració de 160 parades.

 

Les parades es dividiran novament en trams. Els espais més propers a l’Estàtua dels Despullats i la Font del Centenari es destinaran a llibreters i floristes, institucions, partits polítics, mitjans de comunicació i associacions del tercer sector. Mentrestant, les coques compreses entre el carrer Sant Agustí i el Balcó del Mediterrani es destinaran a entitats. Les dimensions de cada parada oscil·len depenent del tram on estiguin ubicades.

 

42 parades repartides pels barris de la ciutat

A la resta de la ciutat tarragonina s’instal·laran un total de 42 parades. Aquests es repartiran en indrets com els barris de Ponent, Sant Pere i Sant Pau o l’Eixample, entre d’altres. El muntatge de les parades es durà a terme entre les 7.00 i les 10.00 hores, exceptuant el cas de les llibreries. A causa de la gran quantitat de productes que ofereixen, podran iniciar el muntatge a les 5.00 hores, sempre i quan respectin el descans veïnal.

 

Totes les parades estan autoritzades, solament, a vendre productes relacionats amb la festivitat de Sant Jordi. Tanmateix, només es contempla el lliurement de qualsevol altre producte si es fa de manera gratuïta.

 

Tarragona, però, també ofereix una agenda repleta d’activitats per a tots els públics durant el dia. Entre elles hi trobem la signatura de llibres, presentacions, exhibicions de les colles castelleres de la ciutat, tallers pels més petits, música, teatre i molt més. Tots els elements tradicionals de la cultura popular de la ciutat oferiran diverses mostres arreu dels seus carrers per oferir una Diada inoblidable.