Un total de 755 persones participen en la 30a Pujada al Llorito + Caminada Popular de Tarragona

La primera classificada femenina ha estat Stella Beazzutti, completant els 5,17 quilòmetres amb una marca de 23 minuts i 45 segons
Imatge del podi femení de la 30a Pujada al Llorito | Ajuntament de Tarragona

 

 

El Patronat Municipal d’Esports de Tarragona, amb la col·laboració de l’ONCE, han celebrat avui diumenge, 7 d’abril, la trentena edició de la Pujada al Llorito + Caminada Popular, a la ciutat de Tarragona. El passeig ha comptat amb la participació de 550 persones, mentre que 205 han pres part de la cursa.

 

La primera classificada en la categoria femenina ha estat Stella Beazzutti —de l’Athletic Track Tarragona—, completant el circuit de 5,17 quilòmetres amb un temps total de 23 minuts i 45 segons. Yassine Ouhdadi El Ataby, per la seva part, ha guanyat la cursa masculina, amb una marca de 18 minuts i 36 segons. El primer afiliat a l’ONCE en travessar la línia de meta també ha estat, precisament, Ouhdadi El Ataby.

 

 

 

L'esport com a motor d'inclusió social

La consellera d’Esports de l’Ajuntament de Tarragona, Elisa Vedrina, ha destacat «la importància de l’esport com a motor per propiciar la inclusió social». Vedrina ha agraït als voluntaris i voluntàries la implicació en la cursa i, especialment, a les persones amb discapacitat visual i altres discapacitats, que «any rere any fan de la Pujada al Llorito la seva cursa».

 

La jornada esportiva d’avui diumenge ha comptat amb la col·laboració principal de l’ONCE i amb el suport de la Federació Catalana d’Esports per a Cecs, Repsol, Coca-Cola, Automàtic Tàrraco, el Port de Tarragona i Ruzafa. En acabar la cursa, tots els participants han rebut un obsequi i també han participat en un esmorzar col·lectiu.

 

 

 

També et pot interessar: