Imatge d'una noia estudiant

La Jornada Tarragona Impulsa arriba en format virtual i amb el lema «Connectat amb el futur»

Enguany el format serà totalment virtual per adaptar-se a la situació sanitària

Amb el títol «Connecat amb el futur», Tarragona celebrarà el pròxim 15 de desembre la 9a edició de la Jornada Tarragona Impulsa, una cita que té com a objectiu que els ciutadans coneguin eines que els poden ajudar a portar endavant els seus projectes, idees per explorar nous espais i raons per vèncer qualsevol limitació. Enguany el format serà totalment virtual per tal d'adaptar-se a la situació sanitària marcada per la pandèmia i, per participar en les jornades, s'ha d'inscriure en aquest enllaç.

📲TENS TELEGRAM? Afegeix-te gratis al nou canal de Tarragona Digital: les millors fotos i vídeos, últimes hores i ara també pots comentar. CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

El conseller d'Ocupació, Manel Castaño, donarà la benvinguda a la jornada per començar amb la conferència 'Nou futur, noves competències' a càrrec de la fundadora Monday Happy Monday, Maite Moreno. S'explicarà als participants com ha canviat el context professional, quines transformacions estan vivint les empreses i, per tant, quines són les noves competències del futur.

En finalitzar-se aquesta, serà el torn de la taula rodona 'Néixer, sobreviure i créixer en temps de pandèmia', que començarà a les 11.10 hores, en la qual diferents emprenedors explicaran la seva experiència. La luthier Mireia R. Ferré parlarà de com crear un negoci en temps de pandèmia; Minerva Castillo repassarà quines habilitats són necessàries per sobreviure al canvi i Josep M. Vallvé, d'Al Mercat, explicarà com aprofitar el moment per consolidar el negoci. Finalment, Alicia Linares, de Monday Happy Monday, impartirà la conferència 'Construeix la teva reputació online' que donarà eines per tal de cuidar, construir i gestionar la reputació a les xarxes. 


Comentaris