El Teatret del Serrallo es fa conte amb el cicle #acaudorella, relats diaris per a tota la família

El teatre tarragoní anima petits i grans a participar-hi amb les seves històries | Cada dia a les dotze, un nou conte

El Teatret del Serrallo ja explica, cada dia, un conte a les seves xarxes socials. Sota l’etiqueta #acaudorella, l’equipament cultural del Port de Tarragona brinda, a les dotze del migdia i fins al 13 d’abril, una història familiar per fer més agradable l’espera del confinament.

 

Jornada a jornada, i des d'ahir dijous, les pantalles tarragonines ja viuen grans històries i relats. Precisament, Miriam Holm va inaugurar el cicle amb 'Rosa Caramel' i avui divendres ha estat el torn de Rat Cebrian, amb el conte ‘El regal de la princesa’. Les seguiran Imma Pujol, amb ‘Pim Pam Pum Poma’; Karme Gonzàlez, amb ‘El llac de la lluna’; Núria Obiols, amb ‘Little dragon’; Carme Aragonès, amb ‘John Brown i la lluna; i Conxa Torres, amb el conte ‘El regal’, entre d'altres.

 

 

«El meravellós univers del conte», obert a tothom

La iniciativa, sorgida des del Teatret del Serrallo, «vol continuar acompanyant, com fins ara, al públic familiar amb les seves activitats en aquests moments tan complicats». Alhora, expliquen des del teatre tarragoní, la voluntat és també fer partícip a la ciutadania «del meravellós univers del conte».

 

La proposta és ben oberta, i totes les persones que hi vulguin participar poden enviar un conte en vídeo, sigui inventat o no, al correu electrònic elteatretdelserrallo@gmail.com. La peça ha de tenir una durada màxima de 5 minuts i ha d’estar feta en format horitzontal, sols o acompanyats, i filmada en un racó especial de casa.

 

 

Cada dia, una nova història

Per gaudir dia a dia de les històries només cal entrar als comptes socials del Teatret del Serrallo, a Facebook, Instagram i Twitter. Si algú es perd l’estrena a les 12.00 hores, cap problema, els contes restaran penjats al canal de YouTube del teatre, per veure’ls en qualsevol moment.

 

Des del Teatret del Serrallo s’anima a tots els nens i nenes a enviar contes que, un cop rebuts, s’aniran penjant a les xarxes per tal que tarragonins i tarragonines els puguin veure i compartir, des de casa i en família.