Una camioneta de neteja viària s'accidenta a la Baixada de la Misericòrdia de Tarragona

Els fets s'han produït a mig matí d'aquest divendres
Una imatge de la màquina accidentada a la Baixada de la Misericòrdia. | Cedida

 

Una camioneta de Fomento de Construcciones y Contratas, la companyia subcontractada pel servei de neteja viària a Tarragona, s'ha accidentat aquest divendres, 27 de setembre, a mig matí, a la Baixada de la Misericòrdia. Per raons que es desconeixen, el vehicle ha perdut el control i ha anat a topar a les escales d'aquest punt de la Part Alta.

 

De resultes de l'accident i dels problemes per treure la camioneta d'aquest punt, s'ha format una important cua de vehicles al carrer Major, que arriba fins al carrer de la Merceria, gairebé a tocar de la plaça del Fòrum, tal com es pot veure a les imatges dels fets, que han corregut ràpidament a través de les xarxes socials:

 

Diversos operaris analitzen l'estat de la camioneta just després de l'accident a la Baixada de la Misericòrdia, en plena Part Alta de Tarragona. | Cedida

 

L'accident impedeix el trànsit a la Baixada de la Misericòrdia, de manera que s'ha format una important cua de vehicles a la Part Alta. | Cedida

 

No és el primer accident aparatós que es produeix a la Baixada de la Misericòrdia

Malgrat que no es tracta d'una topada tan greu, ben segur que molts tarragonins han pensat en el darrer accident aparatós que es va produir en aquest punt de la ciutat. Va ser fa tot just dos anys, el 8 de setembre de 2017, quan un camió de repartiment de fruites i verdures es va desfrenar i es va precipitar per la Baixada de la Misericòrdia. En aquell cas, va impactar contra la barana que separa aquesta emblemàtica via del carrer del Trinquet Vell.

 

El xoc va trencar la barana de ferro i va ferir dos vianants que eren al Trinquet Vell, un dels quals en estat greu. Més d'un any més tard, l'Ajuntament de Tarragona va restablir la barana.