Acord de patrocini per Santa Tecla entre Tarragona i BASF per reforçar els menjadors socials

Els 25.000 euros aniran destinats al menjador social de Bonavista, Taula Amiga, Càritas i Creu Vermella | Atenen setmanalment a 3.691 persones
BASF destina 25.000 euros a reforçar les entitats del sector social | Aj. Tarragona

L'Ajuntament de Tarragona i BASF, un any més, han signat un acord perquè l'empresa tarragonina esdevingui patrocinador de les festes de Santa Tecla. Enguany, donades les circumstàncies, s'ha fet un gir al patrocini i els 25.000 euros aniran destinats a reforçar les entitats del sector social, pel moment de pandèmia que hi ha i de situació de risc d'exclusió, en lloc d'anar destinats a actes culturals per la festa major.

En col·laboració amb la Conselleria de Ciutadania, aquesta donació anirà destinada a quatre menjadors socials que estan donant suport a les famílies que ho necessiten: el menjador social de Bonavista, Taula Amiga, Càritas i Creu Vermella. Entre les quatre, setmanalment, reparteixen per a un total de 3.691 persones a Tarragona, una xifra que s'ha vist incrementada notablement després de la pandèmia i, a més, es preveu que es mantingui en un nivell elevat durant els pròxims mesos.

Carla Aguilar-Cunill, Consellera de Ciutadania de l'Ajuntament de Tarragona, ha celebrat «l'aposta de BASF d'arrelar diners al territori de Tarragona una vegada més, i especialment en fer-ho per les entitats del tercer sector, que sempre són fonamentals per cuidar la nostra ciutadania, i aquest any encara més». 

El director del centre de producció de l'empresa BASF de Tarragona, Benjamin Hepfer, ha afirmat que és un orgull per la companyia poder ratificar el compromís amb el territori i adaptar-lo al moment actual. «Sabíem que aquest era un any excepcional i per això era important repensar accions com aquesta», ha conclòs.

"Una notícia esperada: 200.000 euros pel poliesportiu de Sant Pere i Sant Pau a TGN" "Agenda: Activitats i promocions als mercats de Tarragona per Santa Tecla!"