GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Del Campo (Cs): «Tarragona inicia el compte enrere per fer fora Pedro Sánchez»

La formació taronja endega la campanya electoral a Tarragona presentant els 32 alcaldables a la demarcació
Sergio del Campo, al centre, amb diverses de les persones que l'acompanyen a la llista electoral per al Congrés dels Diputats. | Àngel Ullate

 

Tret de sortida de Ciutadans al tram més intens d'un període electoral molt llarg, que solapa la campanya de les eleccions generals, en marxa des de divendres, amb la precampanya de les eleccions municipals. Aquest dissabte, 13 d'abril, la formació liberal ha combinat totes dues facetes. A l'Antiga Audiència de Tarragona ha llençat missatges en referència a les eleccions espanyoles del 28 d'abril i, alhora, ha presentat els 32 alcaldables del partit a la demarcació pel 26 de maig.

 

Del Campo insisteix que cal «fer fora Pedro Sánchez»

L'acte d'aquest dissabte l'han presidit el candidat de Ciutadans al Congrés per Tarragona, Sergio del Campo, i la diputada al Parlament de Catalunya i portaveu al Senat, Lorena Roldán. Del Campo ha manifestat que «Tarragona ha iniciat el compte enrere per fer fora Pedro Sánchez de la Moncloa»

 

«Avui celebrem tres coses: que farem fora Sánchez de la Moncloa, que liderarem un govern amb Albert Rivera que miri per tots els catalans i que Ciutadans continua creixent a Tarragona i a tot Espanya com demostra la foto de família aquest auditori», ha dit el candidat per Tarragona, que ha afegit que «perquè es produeixi el canvi sensat i moderat que representa Ciutadans, cal treballar per a convèncer a aquest 30% d'indecisos que tenim a Tarragona».

 

En la trobada, també s'han presentat els candidats a les municipals, com els de Torredembarra, que es fotografien amb Sergio del Campo en aquesta imatge. | Àngel Ullate

 

Al seu torn, Lorena Roldán ha destacat que «Ciutadans és l'únic partit que defensa la convivència, la llibertat i els milions de catalans que patim els abusos del separatisme, la ruptura de la convivència i els llaços grocs que envaeixen l'espai públic». Finalment, ha instat als assistents a votar en massa el 28 d'abril i «omplir les urnes d'il·lusió i paperetes taronges perquè a partir del 29 d'abril tinguem un govern net i de futur amb Albert Rivera de president».

 

Precampanya de les eleccions municipals

L'acte ha comptat amb una vessant de precampanya de les eleccions municipals. Ciutadans es presenta a 32 municipis de les comarques de Tarragona i aquest matí s'han presentat públicament els alcaldables que s'havien anat oficialitzant en els darrers dies. Així, s'hi han pogut veure els principals candidats de la regió, entre els quals destaca el cap de llista per Tarragona, Rubén Viñuales.

 

També et pot interessar