La Terrasseta de Santa Tecla s'ha adaptat per complir les mesures de seguretat

Els actes de Santa Tecla d'aquest dimecres, 16 de setembre

El concert dels Stay Homas, l'acte protagonista avui al vespre

Després de donar el tret de sortida a la festa major de Santa Tecla amb el Toc de Crida de l'alcalde i la perpetuadora Àngels Cantos, la jornada d'aquest dimecres està marcada per visites guiades per la ciutat, música i xerrades, presentacions, contes i cinema a la fresca, amb el plat fort a l'Auditori del Camp de Mart amb el concert dels Stay Homas.

Dimecres 16 de setembre

11 h, Itinere, des del portal del Roser. Visita guiada: Tarragona romana. Descobreix la Tarragona que va enlluernar l’emperador Adrià al segle II amb una visita guiada a peu pels principals monuments que formen part del Patrimoni Mundial de la Humanitat. Preu: 9,50 € / 8 € (reduït) / 4,50 € (6-12 anys). Informació i reserva prèvia obligatòria a itinere@turismedetarragona.com - 977 239 657. Durada: 2 h. Places limitades.

Organitza: Itinere

18 h, jardins de Saavedra, La Terrasseta Familiar. DJ Capuzzi i Senyoreta X de la Cia. Circ de Jocs. Amb més trucs que mai, aquest renovat espectacle, que barreja la comèdia física amb el circ i el clown, garanteix una estona divertida per a tota la família. Un energètic espectacle amb el claqué, les acrobàcies, la música i l’amor com a ingredients principals. Preu: gratuït. Espai amb aforament limitat, només accessible amb reserva prèvia a www.laterrasseta.com Accés a l’espai a partir de les 17 h.

Organitzen: Ajuntament de Tarragona i La Terrasseta

18.30 h, Itinere, des del portal del Roser. Visita guiada: Santa Tecla a Tarragona. Descobriu la història de la santa que és patrona de la nostra ciutat des de l’edat mitjana. Evocarem pels carrers de la Part Alta l’entrada del braç a Tarragona ara fa set segles. Preu: 9,50 € / 8 € (reduït) / 4,50 € (6-12 anys). Informació i reserva prèvia obligatòria a itinere@turismedetarragona.com - 977 239 657. Durada: 2 h. Places limitades.

Organitza: Itinere

19 h, jardí del Teatre Metropol. Presentació del 8è volum de la col·lecció Els Contes del Seguici de Tarragona, enguany dedicat als Nanos Vells de Tarragona: El barret del Nano Capità, amb textos de Foix Huguet i il·lustracions d’Octavius. Editat per l’Associació d’Amics de la Colla Jove i Insitu Comunicació. Preu: gratuït. Inscripció prèvia a inscribirme.com/PresentacioConte. Aforament limitat.

Organitza: Associació d’Amics de la Colla Jove

Col·laboren: Insitu Comunicació, Diputació de Tarragona i Colla Jove Xiquets de Tarragona

19 h, jardí de Casa Canals, c. Granada, 11. Xerrada “Visions del Chartreuse: el licor dels pares cartoixans en la literatura, la música, el cinema i els videojocs”, a càrrec del periodista local Enric Garcia. Preu: gratuït. Inscripció prèvia obligatòria a cultura.tarragona.cat/invitacions. Aforament limitat.

Col·labora: Chartreuse Difusion

20 h, jardins de Saavedra, La Terrasseta Familiar. Concert de Pau Vallvé. El cantant publica aquest setembre el nou disc “La vida és ara” (el seu 17è disc, el 6è signat sota el seu nom), que ha composat i enregistrat en solitari durant el confinament. El presenta amb un nou format d’espectacle, acompanyat a l’escenari p Darío Vuelta, pel músic accionant entre els dos totes les màquines, instruments i llums.

Preu: gratuït. Espai amb aforament limitat, només accessible amb reserva prèvia a www.laterrasseta.cat  Accés a l’espai a partir de les 19.15 h.

Organitzen: Ajuntament de Tarragona i La Terrasseta

21.30 h, Teatre Auditori del Camp de Mart. Stay Homas en concert. La història de la música ens diu que en moments difícils acostumen a sortir a la superfície creacions que en temps de normalitat seria més complicat que es manifestessin. Els Stay Homas han acabat sent una referència de la música lliure feta des dels terrats en temps de pandèmia. Avui podrem gaudir de la seva proposta en aquest espai privilegiat que és el Teatre Auditori del Camp de Mart. Entrades exhaurides.

22 h, jardins de Saavedra, La Terrasseta Familiar. Cinema a la fresca i sopar amb fira food trucks: Do the right thing (1989), de Spike Lee. Preu: gratuït. Espai amb aforament limitat, només accessible amb reserva prèvia a www.laterrasseta.cat.

Organitzen: Ajuntament de Tarragona i La Terrasseta

22 h, jardí de Casa Canals, c. Granada, 11. Conteclada. Avui, contes amb l’Agustí Ferré i l’Imma Pujol. Preu: gratuït. Inscripció prèvia obligatòria a cultura.tarragona.cat/invitacions. Aforament limitat.


Comentaris