La pluja amarga la vigília de Santa Tecla a Tarragona

El xàfec d'aquest diumenge a la tarda ha obligat a suspendre el Seguici o canviar l'escenari de Dames i Vells
La Cucafera de Tarragona, tapada d'emergència quan anava a començar el recorregut del Seguici | Àngel Ullate

 

El xàfec inesperat que ha començat a caure poc abans de les 19.00 hores d'aquest diumenge, 22 de setembre, arreu de les comarques de Tarragona deixa seriosos interrogants a la capital, que es troba immersa en el dia de la vigília de la seva festa major de Santa Tecla. De moment, l'organització de les festes ja ha fet oficial que se suspèn el Seguici Popular per la seguretat dels balls i de les bèsties que havia intentat esquivar la pluja des de les 20.00 hores. Han hagut de tornar a resguardar-se a l'Ajuntament.

 

També s'ha confirmat que la representació del Ball de Dames i Vells previstes per les 19.30 i les 20.30 hores es traslladen a l'Antiga Audiència per evitar la pluja. Les previsions meteorològiques són, si bé prudents, optimistes de cara a la nit d'aquest diumenge. En paral·lel a això, la Mandonguillada popular de les Barraques s'endarrereix a les 22.30 hores i el contacontes per a la canalla amb Ingrid Ventura ha quedat suspès de manera definitiva.

 

De cara a la nit d'aquest dissabte, l'organització ha confirmat que la darrera representació del dia del Ball de Dames i Vells ja podrà dur-se a terme a l'aire lliure, a la plaça del Rei, i que la festa Flaix FM dels jardins del Camp de Mart s'ajorna fins a les 23.00 hores. La intenció és reconduir la nit i acollir el màxim nombre d'actes possibles en cas que les pluges no tornin a remetre. 

 

 

"‼ La pressió conjunta de més de 150 veïns de Bonavista recupera un pis ocupat" "🐥 Lluita feminista i clavells grocs: l'Àliga de Tarragona es torna a reivindicar"