GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Un cap de setmana replet d'exposicions al Moll de Costa del Port de Tarragona

Art i fotografia es fusionen en un recorregut per tres itineraris expositius, oberts al públic, que es troben al Tinglado I del Moll de Costa i al Refugi I
Aquest serà el cap de setmana d'activitats al Moll de Costa del Port de Tarragona. | Cedida

 

El primer cap de setmana després de les festes de Nadal, arriba carregat d'exposicions al Moll de Costa. És el moment ideal per fer passejar per l'itinerari artístic que ens proposa el Port de Tarragona. Dues exposicions comparteixen espai al Tinglado I:Albert Nel·lo amb ‘Bastint anhels’, una proposta fotogràfica, i Elena Oundjian amb ‘Algo por lo que recordar’, que presenta el seu darrer treball. La tercera, Carme Porta, amb ‘Telos’ ens convida a fer un recorregut interdisciplinari que descriu els marges de diferents disciplines artístiques al Refugi 1.

 

Albert Nel·lo i Elena Oundijian exposen amb entrada lliure al Tinglado I 

Albert Nel·lo i Elena Oundijian, van presentar les seves respectives obres a mitjans de desembre i es podran contemplar fins al 9 de febrer de 2020 al Tinglado I. L'entrada és gratuïta i l'horari de visites és de dimarts a dissabtes, de 10.00 a 13.00 h i de 16.00 a 19.00 h i diumenges i festius, d’11.00 a 14.00 h. 

 

«Bastint anhels» d'Albert Nel·lo, es tracta d'una obra que combina imatges, on podem identificar diferents colles castelleres en blanc i negre. L'objectiu és mostrar les colles sense importar el color de la camisa, i el seu esperit del moviment. Nel·lo ha sabut copsar les emocions que a l’hora de bastir un castell i el seguit de fotografies que presenta són segons l’artista una ‘amalgama de mans, turmells i colzes, els castells es van bastint i s’acosten al cel’. Sens dubte, es tracta d'una exposició plena de sentiments. Està impulsada pel Port de Tarragona amb el patrocini de Repsol.

 

Imatge de l'exposició Albert Nel·lo amb ‘Bastint anhels’ que es troba al Tinglado I del Moll de Costa | Port de Tarragona

 

L'obra ‘Algo por lo que recordar’ d’Elena Oundjian, és un projecte molt íntim que ha realitzat l'artista en els darrers quatre anys de la seva trajectòria. En aquesta exposició la seva obra parla de records, persones, objectes, aficions i animals, quasi sempre felins, buscant transmetre a l’espectador, moments, instants del record. Per a l’artista, “el silenci, la llum, el repòs i la disciplina prenen un paper important en el meu treball, en el trajecte d'aquesta exposició es podrà contemplar des del repòs i el silenci d'un gat, l'objecte que recordo des de la meva infantesa”.

 

El recorregut acaba amb l'exposició gratuïta de Carme Porta al Refugi I

L'artista i professora Carme Porta també va inaugurar la seva darrera obra a mitjans de desembre i restarà oberta fins al dia 22 de març en horari de dilluns a dissabtes, de 10.00 a 13.00 h i de 16.00 a 19.00 h, i diumenges i festius, d’11.00 a 14.00 h.

 

«Telos», l'exposició de Carme Porta ens convida a explorar la representació de la natura a través d’un diàleg entre el visible i l’invisible. L’exposició parteix de l’observació directa de la natura i de la memòria com a una experiència personal, que es desplaça de manera constant i sorprenent a través del laberint de la vida, amb la finalitat única de trobar el lloc que ens correspon.