GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

El Parc Central de Tarragona continua vivint la màgia del Nadal aquest cap de setmana

El centre comercial realitzarà diversos tallers infantils amb temàtica nadalenca
El 26 de novembre es van encendre els llums de Nadal al Parc Central | cedida

 

El Parc Central de Tarragona ja ha començat la seva campanya de Nadal amb una programació plena d'activitats dirigides, principalment, a un públic infantil. Des del 26 de novembre que el centre comercial ja va tematitzar les seves instal·lacions amb les festes de Nadal. Espectacles musicals, la recollida de cartes i la presència del Pare Noel i els Reis Mags d'Orient, seran algunes de les activitats al Parc Central. A més, el centre comercial obrirà els diumenges 16 i 23 de desembre.

 

El Parc Central comptarà amb la presència del Pare Noel i els seus ajudants | Àngel Ullate

 

El Parc Central realitza tallers infantils de Nadal

L'ambient nadalenc ha inundat el Parc Central de Tarragona, i en aquesta línia es duran a terme diverses activitats durant els dies de les festes de Nadal. Els més petits podran assistir a tallers nadalencs a l'àrea infantil situada a la Planta 1. Activitats com l'elaboració de decoracions nadalenques per l'arbre de Nadal, realització d'un ninot de neu o fer una felicitació per l'Any Nou, seran algunes de les activitats infantils. D'altra banda, també podran participar en el concurs «L'Arbre dels desitjos», on penjar els seus desitjos i cada dissabte s'escollirà una persona guanyadora.

 

El Parc Central obrirà els diumenges

A més, el Parc Central de Tarragona obrirà els diumenges 16 i 23 de desembre de les 9 del matí fins a les 9 del vespre. La campanya nadalenca finalitzarà al centre comercial el 5 de gener, amb motiu del dia de Reis.

 

El Centre obrirà els diumenges 16 i 23 de desembre de 9 h a 21 h. | Àngel Ullate

 

Un concurs fotogràfic per guanyar 300 euros

Els més grans també podran participar en un concurs, en aquest cas fotogràfic. El Parc Central està decorat amb una cinquantena d'elements decoratius que en destaquen els 25 arbres de Nadal o un tron reial. Els usuaris del centre podran participar en el concurs fent fotografies i penjant-les a les xarxes socials, entre els premis se sortejaran 20 targetes regal valorades en 50 euros i una targeta de 300 euros.

 

Diferents figures de més de 2 metres d'alçada omplen el Parc Central de Tarragona | cedida

 

Una cinquantena de peces decoratives

La temàtica de la decoració d'enguany, està inspirada en el món de la moda i l'oci. Grans enllumenats, estrelles, cascades i cinc figures de més de dos metres d'alçada cadascuna completen la decoració interactiva de Nadal, que compta amb més d'una cinquantena de peces decoratives al Parc Central de Tarragona.