Exposicions, espai de contes i tions, aquest cap de setmana al Moll de Costa

S'inauguren dues exposicions d'artistes locals al Tinglado 1
Les Tecletes estomacaran el Ti贸 al Teatret del Serrallo | Port de Tarragona

El Port de Tarragona, un cap de setmana m茅s, organitza diverses activitats per tota la poblaci贸. Aquesta setmana s鈥檌nauguren dues noves exposicions d鈥檃rtistes locals, que es podran visitar al Tinglado 1 i tamb茅 hi haur脿 espai de contes al Teatret del Serrallo i la visita de la Tiona a la p猫rgola del barri tarragon铆.

Albert Nel路lo i Elena Oundjian, exposen al Tinglado 1

El fot貌graf Albert Nel路lo presenta aquest dijous, 19 de desembre a les 19 hores, la seva darrera obra 鈥楤astint anhels鈥, al Tinglado 1. Un gran projecte que uneix imatges que ens mostren les colles castelleres sense importar el color de la camisa i el seu esperit del moviment. Segons l鈥檃rtista, les fotografies que presenta s贸n una 芦amalgama de mans, turmells i colzes, els castells es van bastint i s鈥檃costen al cel禄. L鈥檈xposici贸 forma part dels actes programats per a celebrar l鈥檈fem猫ride dels 150 anys de la Junta d鈥橭bres del Port de Tarragona i est脿 impulsada pel Port i patrocinada per Repsol. 

D鈥檃ltra banda, dem脿 divendres, 20 de desembre, a les 19 hores, l鈥橢lena Oundjian inaugurar脿 la seva obra 鈥楢lgo por lo que recordar鈥, la qual s鈥檋a realitzat en aquests darrers quatre anys, on les obres, de car脿cter expressionista, busquen una harmonia en la llum i el silenci. Per a Oundjian 芦el silenci, la llum, el rep貌s i la disciplina prenen un paper important en el meu treball, en el trajecte d鈥檃questa exposici贸 es podr脿 contemplar des del rep貌s i el silenci d鈥檜n gat, l鈥檕bjecte que recordo des de la meva infantesa禄.

Les dues exposicions es podran contemplar fins al 9 de febrer de 2020. L鈥檋orari expositiu 茅s de dimarts a dissabtes, de 10 a 13 hores i de 16 a 19 hores i diumenges i festius, d鈥11 a 14 hores. L鈥檈ntrada 茅s lliure.

Dues exposicions m茅s al Port de Tarragona

Al Refugi 1 hi haur脿 l鈥檈xposici贸 de l鈥檃rtista i professora Carme Porta 鈥楾elos鈥 que convida a fer un recorregut interdisciplinari que descriu els marges de diferents disciplines art铆stiques. L鈥檈xposici贸 restar脿 oberta fins al dia 22 de mar莽 en horari de dilluns a dissabtes, de 10 a 13 hores i de 16 a 19 hores, i diumenges i festius, d鈥11 a 14 hores i l鈥檈ntrada 茅s lliure.

Aix铆 mateix, al vest铆bul del Museu del Port es podr脿 contemplar l鈥檈xposici贸 鈥楥ompartint la mar amb...els pr脿ctics del Port de Tarragona鈥, un recull de fotografies del pr脿ctic Marc Vela Mateo, i que permet con猫ixer un dels oficis m茅s antics dels ports. L鈥檈ntrada 茅s lliure i l鈥檋orari d鈥檃tenci贸 al p煤blic 茅s de dimarts a dissabtes, de 10 a 14 hores i de 16 a 19 hores, i diumenges i festius, d鈥11 a 14 hores.

Contes i l鈥檃rribada de la Tiona al Serrallo

El divendres, 20 de desembre, a les 17.30 hores, el Teatret del Serrallo acollir脿 Fes-Tecletes de Nadal, una proposta que convida el Ti贸 de Tecletes a visitar la ciutat, en una tarda m脿gica, on es ballar脿, saltar脿 i estomacar脿 al Ti贸 i es far脿 un berenar popular. Per als socis, de Tecletes 茅s gratu茂t i els no socis caldr脿 que facin una aportaci贸 de 5 euros per infant.

Coincidint amb les dates de Nadal i en mans de Genovesa Narratives Teatrals, el 21 de desembre, a les 17.30 hores, el Teatret es transformar脿 amb 鈥楽omiar amb els ulls oberts鈥, un espai de conte per a tots els p煤blics per transportar-los en una experi猫ncia que no s鈥檕blidar脿. L鈥檈ntrada 茅s de 2 euros i la recaptaci贸 anir脿 destinada a la Marat贸 de TV3.

El diumenge, 22 de desembre, a les 12 del migdia arriba la Tiona a la p猫rgola del Serrallo i al moll de Pescadors, on es far脿 una cercavila pel barri amb els gegants. A les 13 hores es far脿 cagar la Tiona. 

  

L'exposici贸 'Bastint anhels' d'Albert Nel路lo s'exposar脿 fins al 9 de febrer de 2020 | Port de Tarragona

"馃敶 ATENCI脫: L'escena del teatre rom脿 de Tarragona tindr脿 obres el 2020" "馃巹 BONA NOT脥CIA: Els barris de Ponent de TGN tornaran a gaudir dels Reis de l'Orient"