Adif millorarà el sistema de control de trànsit i senyalització de l'estació de Tarragona

L'objectiu és actuar sobre els enclavaments per augmentar els paràmetres de fiabilitat i regularitat de les circulacions ferroviàries
Adif millorarà els sistemes de control de trànsit de l'estació de trens de Tarragona. | TarragonaDigital

 

Adif ha adjudicat les actuacions en els sistemes de control de trànsit, que afectaran les estacions de trens de Tarragona, Puigcerdà i Manresa. L'objectiu és intervenir sobre els enclavaments amb la finalitat d'augmentar els paràmetres de fiabilitat i regularitat de les circulacions ferroviàries. Per aquest motiu, les obres se centraran en l'adequació d'elements de camp. El contracte s'ha adjudicat per un import d'1.439.283,43 euros i s'executarà en deu mesos. 

Adif invertirà en la millora dels sistemes de control de trànsit de l'estació de Tarragona

El Ministeri de Foment, a través d'Adif, invertirà gairebé 1,5 milions d'euros en la millora de la xarxa d'ample convencional de Catalunya. Se'n beneficiaran concretament tres estacions: Puigcerdà, Manresa i Tarragona. L'objectiu és augmentar els paràmetres de fiabilitat i regularitat de les circulacions ferroviàries a partir d'actuacions sobre els enclavaments. 

Les obres se centraran en l'adequació dels elements de camp (senyals, armaris tècnics, etc), atès que s'han d'adaptar a les noves situacions produïdes per altres actuacions en la infraestructura o per canvis en els programes d'explotació. També es posaran al dia de les modificacions en els sistemes informàtics i videogràfics del sistema. 

Adif explica que els enclavaments són elements essencials per una òptima gestió del trànsit ferroviari, ja que són dispositius que regulen tots els moviments de trens, instal·lacions de seguretat i senyalització en l'àmbit d'estacions i trajectes. 

També et pot interessar: 

"‼ La Muntanyeta reclama «més comprensió» envers les persones amb paràlisi cerebral" "🖖El PSC de TGN compara la pancarta dels «presos» amb una «de la federació d'Star Trek»"