El Port planteja un cap de setmana familiar marcat per la música

La Marató de Jazz i el cicle de concerts 'Ja Veus' comencen aquest dissabte i diumenge
Els tinglados del Port de Tarragona s'han acostumat a acollir cultura | TarragonaDigital

 

Cap de setmana de música, circ i família. Aquesta és la proposta que fan des del Port de Tarragona als diversos espais culturals del Moll de Costa i el Teatret del Serrallo. L'Autoritat Portuària ha programat diverses activitats pel dissabte 9 i el diumenge 10 de març, encapçalades per concerts i exposicions. En el cas de dissabte, el Refugi 1 del Moll s'obrirà a partir de les onze del matí per acollir la segona edició de la Marató del Jazz.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

La marató musical s'allargarà fins a mitjanit, i comptarà amb mes d'un centenar d'artistes. L'objectiu és que els músics exposin la seva creativitat musical de la mà d'una 'jam-session' de més de dotze hores. L'acte d'inauguració de la marató, també al mateix Refugi, està previst a la una de la tarda.

Diumenge 10 comença al Teatret del Serrallo el cicle de concerts 'Ja Veus'

De manera simultània al jazz, el Teatret del Serrallo acollirà dissabte al vespre una nova edició del programa de circ familiar que es va estrenar amb èxit al febrer. Els clowns Ricardo Cornelius i Cristi Garbo, de la companyia Black and Blue, barrejaran espectacle amb música en la segona jornada de la iniciativa 'Teatret del Circ'. L'activitat cultural es reprendrà diumenge 10 amb l'inici del cicle de concerts 'Ja Veus! La veu ens transforma' al mateix escenari del Teatret.

Altres actes vinculats al Port tanquen l'agenda cultural del cap de setmana. Diumenge posarà el punt final l'exposició 'Tarragona i alguna cosa més' del Tinglado 1 del Moll de Costa, un treball que recull racons simbòlics de la ciutat. També diumenge, a les dotze del migdia, el Museu del Port acollirà l'activitat familiar 'Contes de gegants, pirates i sirenes', de caràcter lúdic i destinada a un públic familiar.

També et pot interessar

"ATENCIÓ: Tarragona sanciona una empresa per publicitat il·legal" "ARA MATEIX: Incendi a les Torres Catalunya de Tarragona"