INVITACIÓ:

Et convidem al nou grup oficial de Facebook de TarragonaDigital on comentarem l'actualitat de TGN entre tots. APUNTEU-VOS CLICANT AQUÍ!

Cap de setmana de música, revetlla i exposicions gratuïtes al Teatret del Serrallo

La programació de Nadal al Moll de Costa s'intensifica aquest divendres i dissabte
El Teatret del Serrallo de Tarragona és un dels espais més icònics de la ciutat | TarragonaDigital

El darrer cap de setmana de l'any 2019 arriba carregat de moviment, activitats i cultura al Moll de Costa i el Teatret del Serrallo de Tarragona. Les propostes de música, revetlles i fins i tot exposicions artístiques i fotogràfiques s'intensifiquen aquests dies per tal de despertar l'interès de tarragonins i visitants, tal com recull el programa nadalenc del Port de Tarragona que trobareu en aquest enllaç.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

El cap de setmana comença fort amb la celebració d'un espectacle de contes infantils aquest divendres a migdia al Teatret, i amb una revetlla «a l'antiga», a càrrec de l'orquestra Supernova, a partir de les 19.00 hores al mateix escenari. Dissabte nit, entre les 19.00 i les 22.00 hores, serà el torn de l'espectacle rocker 'Àngels i Dimonis', a càrrec de Carles Carrasco, a la sala gran del Teatret serrallenc.

 

Exposicions gratuïtes al Tinglado 1, el Refugi i el Museu del Port

La programació coincideix, de manera simultània, amb la doble exposició que ofereix des de fa uns dies el Tinglado 1 del Moll de Costa de manera gratuïta. Es tracta de la mostra fotogràfica 'Bastint Anhels', de temàtica castellera i obra d'Albert Nel·lo, i també de la mostra artística i pictòrica 'Algo por lo que recordar', de la tarragonina Elena Oundijan. Es poden visitar de dimarts a dissabte cada matí i tarda (de 10.00 a 13.00 hores, i de 16.00 a 19.00 hores), i també els diumenges i festius de les 11.00 a les 14.00 hores.

 

També es pot descobrir en aquests dies l'exposició de pintures 'Telos', a càrrec de la professora Carme Porta a l'espai del Refugi 1, i el recull de fotografies portuàries i històriques que Marc Vela Mateo ofereix al vestíbul del Museu del Port, també gratuïtes i en el mateix horari que les mostres del Tinglado i el Refugi del Moll de Costa.

 

També et pot interessar

Més notícies de la categoria Tarragona