Un agent de la Guàrdia Urbana de Tarragona, positiu per coronavirus

El policia va ser enviat a casa a meitats del mes de març

El coronavirus continua la seva expansió sense treva per tots els sectors de la societat. Aquest dijous, 2 d'abril, s'ha conegut que un agent de la Guàrdia Urbana de Tarragona va donar positiu per coronavirus a meitats del març.

 INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les notícies de Tarragona! El grup us encantarà: us informareu i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

El policia, segons ha confirmat el consistori de Tarragona a aquest mitjà, va ser enviat al seu domicili el 17 de març. L'Ajuntament de Tarragona ha remarcat que, «des del començament, es va enviar a casa a aquells agents que suposaven grup de risc». Algunes informacions publicades han apuntat que l'agent infectat formaria part de la Unitat de Seguretat Ciutadana del cos local.  El policia es troba en confinament al seu domicili on segueix amb la seva recuperació. 

Els resultats de l'analítica

La darrera vegada que va estar operatiu, va ser durant el torn de nit del 13 de març. Companys de l'agent infectat van notar que el policia estossegava molt. Els resultats de l'analítica no s'han conegut fins aquest dijous, 2 d'abril, i han aixecat una onada de preocupació entre aquells que van compartir tant el vehicle com a material, i zones comunes, amb el policia que ha caigut malalt per coronavirus. L'equip de govern està intentant d'aconseguir tests ràpids pels agents. 

"🎸 TGN organitza una nova proposta de concerts acústics per amenitzar el confinament" "📹VÍDEO: Emocionant 1a alta la UCI del Joan XXIII de TGN d'un pacient amb coronavirus"