Detingut per agredir un jove i amenaçar una noia a casa seva al barri de Bonavista

Els fets han tingut lloc aquesta passada matinada i l'home de 23 anys està acusat dels delictes d'amenaces, violació de domicili i agressions lleus

La Guàrdia Urbana de Tarragona va detenir, aquesta passada matinada al barri de Bonavista, un home de 23 anys com a presumpte autor dels delictes d'amenaces, violació de domicili i agressions lleus. L'home hauria colpejat un jove i amenaçat una noia al seu domicili per, minuts després, intentar escapar-se per la finestra en adonar-se de la presència policial. 

Els fets van tenir lloc cap a la una de la matinada. Dues dotacions de la Guàrdia Urbana es trobaven identificant alguns joves al pàrquing públic del barri quan una parella se'ls va acostar visiblement nerviosos. El noi va explicar als agents que un individu l'havia agredit a casa seva amb cops de puny i, després, havia amenaçat a la noia amb un ganivet de cuina. Segons relataven, va ser aquest el moment que van aprofitar per sortir corrents del domicili.

Els agents es van dirigir a l'habitatge i van comprovar com, un home amb una gorra, intentava sortir per un dels finestrals de la comunitat per escapar-se. La parella de joves que hauria estat agredida va informar la Guàrdia Urbana que es tractava de l'autor dels fets.

Els agents van retenir l'individu i, paral·lelament, van comprovar que a l'interior del domicili, tot i no haver trobat el ganivet, hi havia evidències d'haver-s'hi produït una baralla, perquè el pis es trobava regirat i hi havia molts vidres trencats a terra. L'home de 23 anys va ser detingut per un presumpte delicte d'amenaces, violació de domicili i agressions lleus. 

Detinguda per vendre droga a Torreforta

D'altra banda, els agents de la Guàrdia Urbana van detenir ahir una dona de 32 anys com a presumpta autora d'un delicte contra la salut pública. Agents uniformats i de paisà van poder comprovar com la detinguda feia entrega d'una bossa amb pols blanca a canvi de diners en una escala del carrer Riu Montsant de Torreforta.

El cos policial de la ciutat va organitzar un dispositiu al davant d'aquest punt del barri de Torreforta sota la sospita que a l'interior s'hi venia droga. Els agents van poder comprovar com una dona lliurava una bossa de color blanc a un home a canvi de diners. Feta la pertinent identificació i escorcoll del comprador, els agents van comprovar que la bossa molt probablement contenia heroïna.

La situació es va repetir fins a quatre vegades més, motiu pel qual van procedir a la identificació i posterior detenció de la dona quan va sortir de casa. La dona va sortir del domicili acompanyada d'un home i dins un vehicle, però va ser interceptada. La dona va ser detinguda i va lliurar 257 euros procedents de la venda de droga. 


Comentaris