Tarragona ajorna el Festival Internacional Dixieland per l'expansió del coronavirus

El consistori anunciarà la nova data quan acabi la situació excepcional creada per la crisi del Covid-19

L'Ajuntament de Tarragona ha anunciat aquest dimecres l'ajornament del Festival Internacional de Dixieland de Tarragona, que estava previst celebrar-se a la ciutat entre el 17 i el 30 d'abril, a conseqüència de la situació creada per l'expansió del coronavirus. El consistori tarragoní ha explicat que, un cop se superi la situació excepcional que s'està vivint pel Covid-19, anunciarà la nova data de celebració de l'esdeveniment.

 

 INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les notícies de Tarragona! El grup us encantarà: us informareu i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

 

El consistori tarragoní ha fet aquest 2020 una aposta més gran pel festival de música, augmentant el pressupost un 50%, passant dels 50.000 als 75.000 euros d'aportació municipal. El Dixieland, que l'any passat va celebrar el seu 25è aniversari amb més d'un centenar d'actes, és el tercer esdeveniment cultural de la ciutat que es veu afectat per l'emergència sanitària del coronavirus, després de la suspensió dels actes de la Setmana Santa de Tarragona, que es va anunciar el passat dilluns, i de l'ajornament de la Diada de Sant Jordi, comunicada en la jornada d'ahir dimarts.

Més notícies de la categoria Tarragona