L'Ajuntament de Tarragona cedeix les llars de gent gran per a la campanya de la vacunació de la grip

Seran espais temporals de vacunació fins a mitjans de desembre

Canvi d'ubicació dels espais per a la campanya de la vacunació contra la grip d'enguany a Tarragona. L'Ajuntament ha cedit sis llars municipals de Gent Gran per tal que els equips assistencials puguin dir a terme la vacunació de la grip.

El consistori ha pres la decisió davant la crisi sanitària provocada per la Covid-19 amb l'objectiu de facilitar l'accés de la població a la vacuna i treure pressió sobre els Centres d'Atenció Primària de la ciutat. D'aquesta manera, les llars municipals de Bonavista, la Granja, Centre/Muralles, Tarraco, Sant Pere i Sant Pau i Sant Salvador es van convertir, a partir d'aquest dijous, 15 d'octubre, en espais temporals de vacunació. S'han escollit aquests espais per la seva proximitat amb els Centres d'Atenció Primària de referència.

D'altra banda, l'Institut Municipal de Serveis Socials (IMSS) ha posat a disposició els equips de neteja i desinfecció per a després de cada sessió de vacunació, així com el personal de consergeria, que controlaran els accessos i prendran la temperatura als usuaris a l'entrada.

Les llars municipals tarragonines prestaran aquest servei, doncs, des d'aquest dijous 15 d'octubre fins a mitjans del mes de desembre. L'horari serà de matí a les llars de Bonavista i Sant Salvador, i matí i tarda a les llars de La Granja, Centre/Muralles, Tarraco i Sant Pere i Sant Pau. Aquelles persones que desitgin vacunar-se hauran de demanar cita prèvia a través del seu Centre d'Atenció Primària de referència.

"La protesta de Bonavista per reclamar millores en l'atenció primària" "Com valoren els empresaris dels polígons tarragonins l'actuació de l'Ajuntament?"