Hermán Pinedo i Xavier Mauri signen el conveni entre SMHAUSA i la Fundació HÀBITAT3

L'Ajuntament de Tarragona destinarà a lloguer social 17 habitatges en els pròxims mesos

Els pisos es destinaran a lloguer social en col·laboració amb l'IMSST

El Servei Municipal de l'Habitatge (SMHAUSA) i la Fundació HÀBITAT3 han signat aquest dimarts el conveni de col·laboració per a la gestió de 17 habitatges que, en els pròxims mesos, es posaran a disposició de les famílies més necessitades de Tarragona. La signatura s'ha dut a terme aquest matí a les dependències d'SMHAUSA i ha anat a càrrec del conseller i president d'SMHAUSA, Hermán Pinedo, i del director general de la Fundació HÀBITAT3, Xavier Mauri.

El conveni, de quatre anys prorrogables, té un cost anual de 32.000 euros. Els habitatges que passaran a gestió municipal estan situats a Campclar (2), Bonavista (1), Santa Salvador (4) i sant Pere i Sant Pau (10). Aquesta actuació, que es va aprovar en el darrer conseller d'administració d'SMHAUSA, es farà a través d’un lloguer social i en acord amb l’Institut de Serveis Socials de Tarragona (IMSST). 

El conseller i president de l’empresa municipal d’habitatge, Hermán Pinedo, s'ha mostrat molt satisfet per aquest acord. En aquest sentit, ha explicat que «amb aquest conveni la ciutat recupera pisos que actualment estan buits i dona accés a un habitatge digne a famílies vulnerables que ho necessiten». Així mateix, ha afegit que va en la línia d’aquest Ajuntament perquè «continuem promovent mesures que ens permetin millorar la vida de la gent».