GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

L'Ajuntament de Tarragona mou fitxa: aparcament gratuït pel personal sanitari

Reparteix 270 targetes d'aparcament gratuït pels treballadors de Joan XXIII, Santa Tecla, el sociosanitari Francolí, així com les residències Sanitas, La Mercè i les Alzines

L’Ajuntament de Tarragona ja mogut fitxa i aposta per facilitar la mobilitat dels sanitaris que treballen a la ciutat i ha començat a repartir targetes d’aparcament gratuïtes pel personal d’hospitals i residències de persones grans mentre estigui vigent l’estat d’alarma en motiu de l'emergència sanitària provocada pel coronavirus. Concretament, Aparcaments Municipals de Tarragona  (AMT) ofereix 50 targetes pel pàrquing municipal Saavedra; altres 50 pel de l’avinguda Catalunya; 80 pel de Joan XXIII; 80 més pel de Lluís Companys i 10 pel de Torroja.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Aquestes targetes d’aparcament gratuïtes es distribueixen entre el personal sanitari dels hospitals Joan XXIII i Santa Tecla, de la clínica Monegal i de les residències de La Mercè, Les Alzines i Sanitas; així com els treballadors i treballadores del sociosanitari del Francolí.

 

Agraïment a gestors d'aparcaments privats

Per altra banda, l'Ajuntament de Tarragona ha volgut agrair també l’oferta desinteressada de 50 places als pàrquings de la Plaça de la Font i 50 més al de la Rambla Nova - Balcó, fet per part de l’empresa Pavapark; així com a l’empresa Interparking, que gestiona el de la URV-Campus Catalunya, l’oferta il·limitada de places.