Som comerç TGN, una nova aplicació pels comerciants locals de Tarragona

La iniciativa digital va néixer de la Conselleria de Comerç de l'Ajuntament de Tarragona
Aquesta app permet millorar la comunicació i les ofertes entre establiments i clients. | Catalunya Diari

  

L'aplicació Som Comerç TGN és una eina digital per afrontar la situació de perill económic generada arrel de l'alerta sanitária. Aquesta plataforma inclou informació, descomptes i ofertes personalitzades. A més, un dels principals avantatges és la possibilitat d'acumular descomptes als comerços locals adherits.

La situació generada per la Covid-19 ha fet que s'acceleri la necessitat de dotar al comerç local d'eines per afrontar el futur digital. La iniciativa va néixer de la Conselleria de Comerç de l'Ajuntament de Tarragona que s'ha encarregat de donar-la a conèixer entre els comerciants i donar-los la formació necessària perquè la puguin utilitzar al màxim rendiment. L'App Som Comerç TGN té com a objectiu ajudar a impulsar el comerç local, en definitiva, és una eina de digitalització del sector. 

Tota mena d’eines sobre els comerços de Tarragona

Som Comerç TGN pretén protegir el comerç local, per aixó l'aplicació proporcionarà  promocions especials als usuaris de forma àgil, simple i clara.

L'aplicació ofereix informació dels establiments, horaris, ubicació, contacte o els serveis que ofereixen. A la vegada que es poden veure les diferents gratificacions que fa cada comerç o bé les promocions puntuals que estan en actiu. Aquesta eina permet millorar la comunicació i les ofertes entre establiments i clients.

Una app per a tots els dispositius i usuaris

L'app Som Comerç TGN ja té més de 200 adherits. L'aplicació té format IOS i Android per a donar servei a tots els dispositius. Només cal descarregar-se l'aplicació, accedir com a nou usuari i gaudir dels descomptes que s'ofereixen.

L'utilització de l’app és molt senzilla i intuitiva. A més a més, durant les primeres setmanes, inclou un servei tècnic de suport que s'encarregarà de resodre qualsevol dubte o possible problema. 

¿Ets comerciant? Ja pots inscriure't

Si tens un comerç a Tarragona ja pots inscriure el teu negoci a l'aplicació. La gestió és totalment gratuïta i permet beneficiar-te de tots els avantatges que ofereix la plataforma, com donar a conèixer els serveis i productes i les promocions vigents entre els usuaris i les usuàries.

Si vols inscriure't a l'aplicació, tota la informació necessária i el formulari de registre en el web de l'Ajuntament de Tarragona.

 

L'app es una plataforma de fidelització de clients basada en una aplicació mòbil | Àngel Ullate

"El Festival REC prepara el vintè aniversari i obre convocatòries per algunes seccions" "Arriba una de les actuacions més esperades en els contenidors de Tarragona"