El PP de Tarragona també treu pit de la seva gestió durant el darrer mandat

En el darrer balanç abans de la campanya electoral, l'equip de govern ha enumerat les seves virtuts en Turisme, Mobilitat o Esports
Acero, Rodríguez, Martín i Vedrina han fet balanç conjunt de les seves àrees | TarragonaDigital.com

 

El rellotge preelectoral està en marxa, i ningú desaprofita l'oportunitat de fer inventari de les virtuts possibles dels darrers quatre anys, agrupar-les en una llista llarga i proclamar-les als quatre vents. El govern de Tarragona no és una excepció, i ha aprofitat aquest dilluns, 4 de març, per treure pit de la seva gestió al capdavant de l'Ajuntament i fer balanç conjunt en les àrees d'Espais Públics, Turisme, Mobilitat o Esports.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

També aquest dilluns, la conselleria d'Ocupació i Desenvolupament Econòmic ha aprofitat per posicionar en l'agenda mediàtica les virtuts de Tarragona Impulsa i avançar la proposta de gestió del servei per al 2019. I el darrer divendres, 1 de juny, va ser la consellera de Cultura, Begoña Floria, qui va convocar els mitjans per treure pit de la seva gestió al capdavant de l'àrea de Cultura.

A partir d'aquest dimarts, 5 de març, la llei obliga els representants polítics a guardar silenci fins a la campanya electoral

Aquestes presses tenen explicació: manquen poques hores per a què, per imperatiu legal, els representants polítics hagin d'obrir un període de silenci sense balanços i inauguracions, que s'allargarà fins a l'inici de la campanya electoral, a mitjans d'abril. Aquestes hores prèvies són, doncs, el moment ideal per recordar la tasca realitzada al capdavant de les institucions durant el darrer mandat, edulcorar-la i guanyar-se una bona posició de sortida abans de l'inici de la cursa electoral. La norma és comuna a tots els ajuntaments, i, des de la Plaça de la Font, tampoc han fet cap excepció.

«Deixem una Tarragona millor que la Tarragona del 2016», ha valorat el primer tinent d'alcalde de Ballesteros, José Luis Martín. L'edil ha posat de manifest que, des de l'àrea d'Espais Públics que encapçala, ha treballat «per remodelar les zones verdes i els parcs infantils», ha recordat l'aposta per un nou enllumenat públic i ha destacat el paper i l'actuació de la Brigada d'Intervenció Ràpida de la ciutat.

Turisme, Mobilitat i Esports: valoracions molt positives des de l'Ajuntament de Tarragona

L'onada de valoracions positives també s'ha estès a altres àrees de la corporació municipal. Des de la conselleria de Turisme, l'edil Inma Rodríguez ha celebrat que «hem donat passes importants per posar Tarragona al mapa», i ha volgut afegir que, en aquest mandat, «hem demostrat la importància que donem al turisme com a àrea estratègica pel futur de Tarragona». Rodríguez ha recordat les xifres turístiques de rècord a la ciutat durant l'any 2018.

En matèria de mobilitat, el conseller Josep Acero s'ha mostrat «molt satisfet» amb mesures com la rebaixa de tarifes als aparcaments municipals, amb un topall màxim de 5,50 euros al dia, la construcció dels dos nous pàrquings dissuassius i la instal·lació d'una dotzena de punts de recàrrega per a vehicles elèctrics.

Elisa Vedrina: «Hem duplicat el pressupost del Patronat Municipal d'Esports»

La Consellera d'Esports, Elisa Vedrina, tampoc ha girat l'esquena a la seva àrea dins l'Ajuntament. L'edil ha recordat que, en aquest mandat, s'ha duplicat el pressupost del Patronat Municipal d'Esports i han entrat en funcionament noves instal·lacions esportives, moltes d'elles hereves dels Jocs Mediterranis del darrer estiu.

Vedrina també ha recordat que, aquest 2019, estan previstos un total de tretze campionats esportius a escala nacional i estatal, el doble de la mitjana dels darrers anys. Amb la presentació pública d'aquests darrers balanços, el govern Ballesteros comença ara unes setmanes de silenci obligat abans de tornar a reivindicar la tasca dels darrers quatre anys al capdavant de la Plaça de la Font, aquest cop ja en campanya electoral.

També et pot interessar

"ATENCIÓ: Ultimàtum de la Generalitat al restaurant de la platja Llarga de TGN" "El sector de la pesca incorporarà joves extutelats a Tarragona"