L'Ajuntament de Tarragona compra llibres per donar suport a les llibreries i editorials locals

Són 550 exemplars per un valor de 8.000 euros

Pla general de l'interior de la llibreria Adserà, tancada al públic a causa del confinament / ACN

Arran d’aquest Sant Jordi atípic, l’Ajuntament de Tarragona ha decidit donar suport a les llibreries i editorials locals tot adquirint exemplars per als centres de lectura municipals: la Biblioteca de Torreforta i la Sala de Sant Pere i Sant Pau. En total, el consistori ha comprat 550 llibres que s’han repartit entre les dues instal·lacions, per un valor de 8.000 euros. L’adquisició, precisament, s’ha fet a les llibreries Adserà i La Capona, així com a les editorials Arola, Cossetània i Silva.

«Des de l’Ajuntament volem demostrar el nostre suport al món del llibre, un sector que pateix d’una manera especial aquest període de confinament», ha explicat l’alcalde i conseller de Cultura, Pau Ricomà, que ha afegit, «convidem els tarragonins i tarragonines que també facin la seva aportació al món del llibre i, en definitiva, a la cultura, en aquest Sant Jordi confinat». «Perquè això sigui possible hem d’assumir que el més important és que els llibres arribin al seu destí, sigui quan sigui, fent els encàrrecs a través de les nostres llibreries de confiança i potenciant els autors locals», ha reblat el batlle.

Un vídeo catàleg literari, al web de l'Ajuntament

Amb tot, a la web on l’Ajuntament recull totes les propostes per celebrar la diada de Sant Jordi en línia s’hi ha enllaçat un vídeo catàleg amb les novetats que presenten alguns dels escriptors del Camp de Tarragona, com Joan Rioné, Adam Manyé, Xavier Parera, Joan Cavallé, Òscar Ramírez o Nati Soler. Podeu consultar-lo fent clic aquí.

"La proposta de la CUP de TGNA per ajudar econòmicament en la lluita contra la Covid-19" "L'original activitat que se celebrarà al Teatret del Serrallo per celebrar Sant Jordi"