L'Ajuntament de Tarragona impulsa una enquesta per saber com la ciutadania encara el confinament

L'equip de govern vol conèixer els resultats «per millorar la gestió de la crisi»

L'equip de govern de l'Ajuntament de Tarragona ha impulsat una enquesta, entre els veïns i veïnes de la ciutat, per a conèixer com s'està afrontant la situació de confinament per la COVID-19. Es tracta d'una iniciativa que s'està fent en l'àmbit català a través d'una consulta periòdica per a les famílies

 

 INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les notícies de Tarragona! El grup us encantarà: us informareu i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

 

El conseller de Serveis Centrals del consistori, el republicà Jordi Fortuny, ha explicat que «els resultats ajudaran a millorar la gestió de la crisi, seran útils i els rebran totes les persones que hi participin». L’enquesta planteja conèixer la percepció que la ciutadania de Tarragona té de la informació que li arriba i la confiança que els mereix els canals i fonts a través dels quals obtenen aquesta informació. «Per altra banda», ha afegit Fortuny, «es vol determinar els canvis laborals i d’hàbits a la llar que ha provocat l’estat d’alarma; també es vol conèixer l’estat d’ànim de la ciutadania durant l’estat d’alarma i, finalment, saber de primera mà el nivell de preocupació pel que fa a la salut i l’economia que provoca la pandèmia. Som un govern obert i necessitem informació».

 

Majors de 16 anys

A l’enquesta hi pot participar tota la ciutadania major de 16 anys resident a Tarragona. El qüestionari està estructurat en un màxim de 10 preguntes. La participació en l'enquesta té la data límit de dimarts vinent i els dies següents es publicaran els resultats i també s'enviaran –mitjanant correu electrònic- a totes les persones participants. Per participar-hi s’ha de donar d’alta al portal Ceres, on s’ha d’anar responent les diferents qüestions que es plantegen.