L'Ajuntament de Tarragona impulsa un protocol de banderes no oficials a la fa莽ana del consistori

El batlle Pau Ricom脿 ha signat un Decret que concreta la utilitzaci贸 de la fa莽ana de l'Ajuntament de Tarragona pel que fa a la col路locaci贸 de banderes i ensenyes que no s贸n considerades oficials
Imatge d'arxiu del moment en el qual es va penjar la pancarta reclamant la 芦llibertat presos pol铆tics禄 el passat mes de juliol a l'Ajuntament de Tarragona. | TarragonaDigital

 

L鈥檃lcalde de Tarragona, Pau Ricom脿, ha signat un Decret que concreta la utilitzaci贸 de la fa莽ana de l鈥橝juntament de Tarragona pel que fa a la col路locaci贸 de banderes, cartells, r猫tols i d鈥檃ltres ensenyes que no s贸n considerades com oficials.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les not铆cies de la teva poblaci贸 i de tot Tarragona, gratis al teu m貌bil. Fes clic aqu铆!

 

  

Les banderes oficials estan regulades per llei, per貌 no hi ha cap regulaci贸 pel que fa a altres banderes i ensenyes de car脿cter no oficial. Per aquest motiu, ha assenyalat la consellera de Serveis Socials, Feminismes i LGTBQ, Carla Aguilar, 芦calia establir els criteris per a la col路locaci贸 d鈥檃quests elements al Palau Municipal i a partir d鈥檃ra ja estan concretats i seran estables, doncs hem establert un protocol i no dependr脿 de la discrecionalitat禄.

 

 

El Decret fixa quines banderes no oficials es col路locaran al balc贸 principal de l鈥橝juntament amb motiu de dies internacionals i les vinculants per mostrar condol o rebuig.

 

Banderes no oficials

Pel que fa a les commemoracions de dies internacionals, el consistori preveu col路locar al balc贸 principal les seg眉ents banderes no oficials, que fins ara han estat en llocs visibles dins de l鈥檃juntament sense una regulaci贸 especifica: Equal Pay Day, 22 de febrer; Dia Internacional del Poble Gitano, 8 d鈥檃bril; Dia Internacional Contra l鈥橦omof貌bia, 17 de maig; i Dia de l鈥檕rgull LGTBI, 28 de juny

 

Amb l鈥檈ntrada en vigor d鈥檃questes instruccions, l'Ajuntament de Tarragona preveu commemorar els seg眉ents dies internacionals que estan contemplats al calendari de les Nacions Unides amb la col路locaci贸 de la bandera que correspongui: Dia Internacional de l鈥檈liminaci贸 de la viol猫ncia contra la dona, 25 de novembre; Dia Mundial de la lluita contra el SIDA, 1 de desembre; Dia Internacional de les persones amb discapacitat, 3 de desembre.

💬 Fes clic aqu铆 per rebre al teu m貌bil l'actualitat de Tarragona. 脡s gratis!

Comentaris