L'Ajuntament de Tarragona modifica per quarta vegada el cartipàs municipal

La tinent d'alcalde Carla Aguilar, d'En Comú Podem, perd les competències en relacions ciutadanes, entre altres, a favor del seu company de files, Hermán Pinedo
Imatge d'arxiu de l'equip de govern municipal en una declaració institucional. En primera fila, la tinent d'alcalde, Carla Aguilar. A la segona fila, el primer per l'esquerra, Hermán Pinedo, | Facebook/Hermán Pinedo

 

L'equip de govern municipal de l'Ajuntament de Tarragona ha realitzat la quarta modificació del cartipàs municipal quan encara no porta ni mig any al capdavant del consistori tarragoní. En aquesta ocasió, el canvi de competències es dóna entre el soci minoritari del govern, En Comú Podem Tarragona.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

La tinent d'alcalde Carla Aguilar ha cedit al seu company de files, Hermán Pinedo, les competències en relacions amb associacions i entitats ciutadanes; registre d'entitats ciutadanes; i autoritzacions per a la instal·lació d'empostissaments municipals per actes. Pel que fa a Pinedo, aquest cedeix a Aguilar la competència en l'àmbit del voluntariat.

 

El batlle tarragoní, Pau Ricomà, ha signat el decret amb la modificació de competències aquest passat dijous, 7 de novembre. L'equip de govern municipal donarà compte d'aquest canvi pròximament en el plenari municipal.

 

Quarta modificació del cartipàs municipal

La primera modificació del cartipàs municipal, la distribució de competències entre els nou regidors que formen el govern municipal tarragoní, va arribar onze dies després de la constitució del govern. El 26 de juny, Ricomà signava un decret mitjançant el qual s'actualitzaven les atribucions dels consellers de govern.

 

Posteriorment, a finals del mes de juliol, Pau Ricomà retirava les competències de Neteja i Domini Públic a un dels homes forts del seu equip, el conseller Xavi Puig. L'equip de govern va explicar que aquesta modificació ja estava prevista. La darrera modificació del cartipàs va ser el 6 d'agost quan el conseller Hermán Pinedo va rebre la competència de Béns i Patrimoni Municipal.