L'Ajuntament de Tarragona obre el període per presentar propostes d'actes per al programa del Carnaval 2020

Les entitats, empreses i establiments poden fer les seves peticions fins al 3 de gener a través d'eTràmits | El Carnaval tindrà lloc del 14 al 25 de febrer
El Carnaval de Tarragona 2020 es desenvoluparà entre 14 i el 25 de febrer. | Àngel Ullate

Encara sense haver entrat de ple en les festes nadalenques, està ja en l'horitzó el Carnaval de Tarragona 2020, que es desenvoluparà entre el 14 i el 25 de febrer. Les comparses fa setmanes que assagen i confeccionen els vestits que lluiran durant la disbauxa carnavalera del pròxim mes de febrer.

Qui també s'ha posat en marxa en aquesta celebració és l'Ajuntament de Tarragona, que ha anunciat aquest dimarts que ja està obert el període per presentar sol·licituds per organitzar actes en el marc del programa del Carnaval de Tarragona 2020.

Les comparses de Tarragona fa setmanes que preparen el Carnaval 2020. | Àngel Ullate

En aquest sentit, el consistori tarragoní ha informat que «les entitats, empreses i establiments que vulguin dur a terme actes relacionats amb aquesta festa i ser inclosos en el programa podran formalitzar electrònicament la seva petició del 3 de desembre al 3 de gener de 2020 a través d'eTràmits».

L'Ajuntament de Tarragona també recorda que «la formalització de la inscripció no garanteix l'acceptació de l'activitat, la qual serà acceptada sempre que s'adeqüi a criteris tècnics i de programació, i segueixi les recomanacions de l'Ajuntament de Tarragona sobre la minimització de l'impacte acústic a la via pública».

Tota la informació sobre aquest tràmit, es pot consultar al següent enllaç.

"Tarragona commemora el Dia Internacional de les persones amb discapacitat" "❗GRAN CRISI entre els advocats a TGN per les tensions polítiques"